Ako sa stravuje dokonalá Barbara Palvin? Na jej tanieri majú miesto aj maďarské jedlá

26-ročná Barbara Palvin patrí k hviezdam značky "Victoria's Se­cret", svoje nádherné telo predvádza aj v aktuálnej kampani.

30.09.2020 09:00
Maďarská topmodelka Barbara Palvin. Foto: ,
Maďarská topmodelka Barbara Palvin.
debata

Skvelé krivky si žiadajú istú sebadisciplínu, o tom niet pochýb. Vie to aj krásna hnedovláska. Preto dodržiava diétu 80/20. Čo to znamená, že na 80 percent sa počas dňa stravuje zdravo, 20 percent z jej jedálnička predstavujú jedlá, ktoré jej chutia, hoci nie sú stopercentne zdravé. „Svojich“ 20 percent si „schováva“ napríklad na občasné posedenia s priateľmi v reštauráciách, ako sa vyjadrila v rozhovore pre Harper's Bazaar.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pool day in my Very Sexy Shine Strap set! The most comfortable push up bra out there @victoriassecret

Príspevok, ktorý zdieľa Barbara Palvin (@realbarbarapalvin),

Raňajky

Slávna modelka svoj deň vždy začína kávou, dokonca aj dvoma šálkami. Každý deň sa snaží vstávať dosť skoro, ale nie vždy je plná energie a spolieha sa na to, že práve káva ju „nabudí“. Raňajkuje zväčša ovsené vločky alebo granolu (zmes ovsených vločiek, orechov, medu, semienok a hrozienok). Keďže ide o komplexné sacharidy, poskytujú jej dostatok energie na tréning. Barbara totiž trénuje 6 razy týždenne, ako opísala pre spomínaný magazín. Ovsené vločky si ešte večer zaleje mliekom – či už živočíšnym alebo rastlinným. Ráno do nich pridá orechy, občas aj proteínový prášok.

Obed

Na obed sa snaží telu dopriať potrebnú dávku zeleniny. Často si pripraví čerstvé pečené kuracie mäso s prílohou ako je brokolica alebo karfiol. Ak má chuť na viac sacharidov, siahne po pyré zo sladkých zemiakov. A hoci najčastejšie sa na jej tanieri objaví mäso hydinové, občas si dopraje aj rybu. Ako prezradila, závisí to od toho, čo má práve doma v kuchyni.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

LA @duanmackenzie

Príspevok, ktorý zdieľa Barbara Palvin (@realbarbarapalvin),

Večera

Rodáčka z Budapešti priznáva, že na večeru si v rámci svojej diéty 80/20 občas dopraje typické maďarské pokrmy, obľubuje maďarský guláš. Ale „nie“ nepovie ani hamburgeru či porcii zmrzliny. Ako dodala, v stravovaní je pre ňu dôležitá rovnováha a preto sa stravuje väčšinou zdravo. Diéta 80/20 jej vyhovuje aj preto, že občas má dovolené „zhrešiť“ a tak sa následne netrápi výčitkami svedomia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #raňajky #Barbara Palvin #obed

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...