Cvičíte s kettlebellom? Blake Lively má aj vďaka nemu po troch deťoch dokonalé krivky

33-ročná Blake Lively priviedla pred rokom na svet svoje tretie dieťa.

22.09.2020 13:00
debata

Manželovi, hercovi Ryaovi Reynoldsovi, porodila tretiu dcérku. Slávna blondínka patrila vždy k prirodzene štíhlym ženám, nejaké tie kilá po pôrode však zhadzovať musela aj ona. Ako prezradil jej newyorský tréner Don Saladino, obľúbenou pomôckou slávnej hviezdy pri cvičení je kettlebell. Táto pomôcka na cvičenie sa dá zohnať v rôznych hmotnostiach – s pribúdajúcou tréningovou záťažou tak každý môže prirodzene zvyšovať zaťaženie.

Obľúbeným cvikom Blake Lively je „swing“ – považuje sa za cvičenie celého tela, ktoré špecificky zaťažuje najmä zadnú časť tela a celú hornú časť. Ako na to? Postavte sa nad kettlebell, uchopte ho oboma rukami. Telo je v predklone, chrbát pevný a rovný. Krátkym pohybom potiahnite kettlebell medzi pokrčenými nohami za seba a silným intenzívnym pohybom ho „vyhoďte“ dopredu do úrovne hrudníka. Ruky sú vystreté. Pohyb končí vystretím sa v páse aj v kolenách.

Na začiatok sa odporúča začať s kettlebellom s menšími hmotnosťami – 2 až 5 kg. Následne už môžete siahnuť aj po záťažiach väčšej hmotnosti.

Herečka  Blake Lively. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Blake Lively Herečka Blake Lively.

Ako v minulosti povedala pre reláciu „Sunrise“, do žiadnych pretekov v zhadzovaní kilogramov sa nepustila. „Žena nemusí byť okamžite po pôrode pripravená predvádzať pre Victoria's Secret, veď sa práve stala súčasťou zázraku života. Myslím si, preboha, veď som práve priviedla na svet dieťa,“ povedala krásna blondínka, ktorá je opäť v top forme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #tehotenstvo #Blake Lively #tréning

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...