Rozdiel 30 rokov! Krásna Helena Christensen v modeli, ktorý dostala ako 20-ročná

Helena Christensen (51) patrila medzi žiarivé topmodelky 90-tych rokov.

10.09.2020 11:00
Modelka Helena Christensen. Foto: ,
Modelka Helena Christensen.
debata

Krásna tmavovláska s výraznými zelenými očami zdobila titulky najprestížnejších módnych magazínov a predvádzala pre tie najzvučnejšie mená módneho biznisu.

Roky pribúdajú každému a slávne modelky nie sú výnimkou. Ani po päťdesiatke však nemusí krásna Helena svoje telo shcovávať, skôr naopak. Má dôvod sa ním pýšiť, čo slávna kráska urobila aj teraz. Bez problémov si obliekla body, ktoré dostala ako dvadsiatnička do daru od francúzskeho dizajnéra Christiana Lacroixa (69).

„Christian Lacroix, jeden z mojich najobľúbenejších návrhárov všetkých čias, mi dal toto body s mojím portrétom po tom, čo som ho mala oblečené na jednej z prehliadok ako čerstvá dvadsiatnička. Tento kúsok som mala celé roky a teraz som ho kdesi objavila. Stále si myslím, že je to super model,“ napísala k zverejnenému záberu, na ktorom sa po troch desaťročiach do tohto modelu bez problémov obliekla. Aj si v ňom zapózovala.

Pridala sériu fotografií, ktorá obsahuje aj fotografie z prehliadky, kedy mala spomínané body na sebe po prvý raz ako dvadsiatnička. Tridsať rokov síce od toho momentu ubehlo, postava slávnej dánskej rodáčky však nijako tragicky neutrpela.

Helenu Christensen okrem modelingu preslávili aj vzťahy so slávnymi mužmi, bola partnerkou frontmana kapely INXS, Michaela Hutchenca či herca Normana Reedusa, s ktorým má syna Mingusa (21).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helena Christensen

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...