Attila Végh sa vyznáva z lásky k manželke. A strach? Neuveríte, čoho sa bojí!

Zápasník Attila Végh sa za posledný rok prebojoval nielen ringom, ale tiež svetom domáceho šoubiznisu. Je z neho celebrita aj televízna hviezda, naposledy nakrúcal súťažný program Záhady tela pre RTVS. Stále však zostáva nohami na zemi.

08.09.2020 07:00
debata
Zápasník Attila Végh v relácii Záhady tela. Foto: Milan Krupčík/RTVS
Zápasník Attila Végh v relácii Záhady tela. Zápasník Attila Végh v relácii Záhady tela.

Niekto tvrdí, že Végh sa rýchlo stal športovou celebritou, on to však vníma inak. „Nepovedal by som, že to bolo také rýchle. Zápas storočia bola udalosť, ktorá síce veci urýchlila. Veľa ľudí, aj laikov, si uvedomilo samotný šport a spolu s ním aj to, kto je Attila Végh. Ale cesta netrvala krátko. Až teraz zbieram ovocie toho, čo som robil posledných tridsať rokov. Možno aj preto sa viem držať pri zemi a nezabúdam na to, odkiaľ pochádzam. Zažil som v živote už vlny toho pozitívneho aj negatívneho, bol som hore aj dolu, popularita ma nezmenila, držím sa nohami na zemi,“ uviedol pre Pravdu zápasník MMA.

Hoci v ringu pôsobí Végh drsne, zdanie klame. Ak by ste si mysleli, že nemá z ničoho strach, odpoveď vás prekvapí. „Možno neuveríte, ale je toho dosť. Napríklad sa bojím výšok a tiež nemám rád vysokú rýchlosť,“ komentoval Végh s úsmevom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

KRÁSNU NEDELU VÁM PRAJEME ❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila),

Považuje sa tiež za citlivého muža, pre ktorého je najväčšou prioritou rodina. „Rodina je jednotka. Veľa ľudí mi hovorilo, že ma zmení dieťa, ale mne sa zdá, že vlastne sa toho veľa nezmenilo, pretože moje priority boli zmenené už dávno. Nie som mladý chalan, považujem sa už za zrelšieho muža a posledné roky skrátka žijem zodpovedne,“ vysvetlil Attila Végh. „A milujem moju lásku,“ hovorí na adresu manželky Natálie.

Tí, ktorí Végha sledujú na Instagrame, dobre vedia, že jeho vášňou je rybárčenie. Aj pri tom sa však prejavuje jeho mierumilovná povaha. „Mňa na rybárčení fascinuje boj s rybou, keď je už na udici. Môj doterajší rekord je asi osemdesiatkilový jeseter. Ale som taký rybár, čo chytí a pustí. Skúšal som aj poľovanie, ale nedokázal som stlačiť spúšť. Už som pozeral do ďalekohľadu, mal zviera na muške a kohútik som nestlačil,“ komentoval v pauze počas nakrúcania relácie Záhady tela.

V nej je podstatou biológia a záhady ľudskej schránky. Végh s humorom priznal, že biológia je pre neho španielska dedina. „Ak som aj niečo uhádol, tak to bola číra náhoda. Ale baví ma súťažiť. A vyhrávať tiež,“ dodal s humorom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

TUDEJ FEMYYLI FIŠNG ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželka #cit #zápasenie #Attila Végh #Záhady tela

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...