Takto už krásna Kaia Gerber nevyzerá! Radikálne zmenila účes! Ako sa vám páči?

Pozrite si účesové premeny dcéry topmodelky Cindy Crawfordovej.

21.08.2020 07:00
debata

Keď mladučká dcéra Cindy Crawfordovej pred dvoma rokmi vstúpila do sveta modelingu, pýšila sa dlhou hnedou hrivou. Nielen tvárou, ale aj vlasmi sa až nápadne podobala na svoju mamu a mnohí ju označovali za jej dokonalú kópiu. S dlhými vlasmi dokázali kaderníci priam čarovať a krásnej tínedžerke tak vedeli vyčarovať naozaj úchvatné vlasové kreácie. V roku 2017 sa napríklad predviedla na móle počas prehliadky Calvin Klein a jej krásne vlasy jej rozpustené a dlhé padali na plecia.

Kaia Gerber s dlhými vlasmi. Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Kaia Gerber Kaia Gerber s dlhými vlasmi.

Dlhý účes predvádzala aj v roku 2018, nielen na prehliadkach, ale aj na červených kobercoch. Ako plynul čas, Kaia Gerber začínala so svojím vzhľadom čoraz viac experimentovať. V roku 2019 si dlhé vlasy nechala ostrihať a rozhodla sa pre populárny účes „bob“. Vlasy zastrihnuté tesne pod uši mladej modelke však pristali rovnako ako dlhé pramene. Krátky bob a jeho variácie predvádzala aj na mólach počas veľkolepých módnych šou.

Kaia Gerber s účesom "bob". Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Gerber Kaia Gerber s účesom "bob".

Aktuálne však urobila Kaia ešte výraznejšiu zmenu – kaderník sa pohral nielen so strihom, ale aj s farbou jej vlasov. Na Instagrame sa ukázala s novým imidžom a vlasmi zafarbenými na ružovo a výrazne prestrihanými. Modelka, ktorú na Instagrame sleduje takmer 6 miliónov ľudí, sa dočkala mnohých komentárov. Ako to už býva, niektorým fanúšikom sa zmena veľmi páčila, iných účesom sklamala. Čo na zmenenú Kaiu Gerberovú hovoríte vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

pink is punk. watch my igtv to see @guidopalau remotely creative direct my dreams of going pink

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #Kaia Gerber

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...