5 herečiek v úlohe princeznej Diany! Ktorá sa najviac páči vám? Hlasujte

Filmov o princeznej z Walesu vzniklo neúrekom. Pozrite sa na herečky, ktoré ju ešte len stvárnia, či sa ňou stali v posledných rokoch. Ktorá sa najviac páči vám?

22.08.2020 07:00
debata

Austrálska herečka Elizabeth Debicki preberie úlohu princeznej Diany v sérii Netflixu „The Crown“. 29-ročná herečka stvárni niekdajšiu manželku princa Charlesa v piatej a šiestej sezóne úspešnej série.

Herečka   Elizabeth Debicki. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Elizabeth Debicki. Herečka Elizabeth Debicki.

Jej predchodkyňou vo štvrtej sérii „The Crown“ bola Emma Corrin (25). Tvorca seriálu Peter Morgan opísal málo známu herečku Emmu Corrin ako brilantný talent, ktorý okamžite zaujal režisérov kastingu. Podľa jeho slov sa v nej snúbila nevinnosť a krása mladej Diany.

Herečka  Emma Corrin. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Emma Corrin Herečka Emma Corrin.

V novom filme s názvom „Spencer“, pod ktorý sa podpíše režisér Pablo Larraín, si rolu princeznej z Walesu zahrá 30-ročná herečka Kristen Stewart. Film sa bude odohrávať začiatkom 90-tych rokov, kedy si Diana jasne uvedomila, že manželstvo s Charlesom ju stojí čoraz viac síl a rozhodla sa z neho vymaniť.

Herečka Kristen Stewart. Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart.

V roku 2020 vznikal na Broadway muzikál o princeznej Diane, v ktorom hlavnú rolu hrá herečka Jeanna de Waal. Muzikál mal mať premiéru v marci, pre koronavírus je však jeho uvedenie posunuté až na rok 2021.

Herečka Jeanna de Waal. Foto: SITA/AP, Greg Allen
Jeanna de Waal Herečka Jeanna de Waal.

V roku 2013 si princeznú Dianu zahrala britská hviezda Naomi Watts (51). Film Diana, ktorý sa sústreďoval na posledné dva roky života britskej princeznej, u kritikov doslova prepadol. Niektorí kritici filmu vyčítali aj o to, že Watts sa Diane veľmi nepodobá – a na nakrúcaní musela mať umelý nos.

Herečka Naomi Watts. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Naomi Watts Herečka Naomi Watts.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Diana #Elizabeth Debicki

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...