Svaly a modrá krv: Toto je fešák z kráľovskej rodiny, o ktorom ste (asi) nepočuli!

Keď sa píše o kráľovskej rodine vo Veľkej Británii, zvyčajne sú v hre mená oboch vojvodkýň, ich manželov - dvojice korunných princov či samotnej panovníčky. Ale britská monarchia "číta" oveľa viac zaujímavých (alebo ak chcete príťažlivých) členov.

18.08.2020 15:00
debata
Arthur Chatto, vnuk princeznej Margaret po... Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
Arthur Chatto, vnuk princeznej Margaret po návrate z veslárskej súťaže The GB Row Challenge. Arthur Chatto, vnuk princeznej Margaret po návrate z veslárskej súťaže The GB Row Challenge.

Jedným z nich je nepochybne aj Arthur Chatto, študent a športovec, zanietený veslár. Hoci meno nenapovie možno najprv nič, ide o jedného z priamych príbuzných v pomerne košatej kráľovskej rodine.

Dvadsaťjedenročný Arthur je totiž vnukom princeznej Margaret, zosnulej princeznej a maldšej sestry súčasnej panovníčky Veľkej Británie Alžbety II. Tá v manželstve s fotografom Tonym Armstrongom-Jonesom porodila dve deti. Mladšie z nich, dcéra Sarah, ktorá dnes nosí titul Lady Sarah Chatto (priezvisko má po manželovi), je Arthurovou mamou.

Urasteného fešáka, ktorý sa spoločne s ďalšími členmi veslárskeho tímu venuje nielen športu, ale aj charite, si nedávno opäť všimol aj britský Daily Mail. Dôvodom sú zábery z návratu po viac ako mesačnej plavbe na mori. Chatto prevesloval so svojimi kolegami 2000 míľ a strávil na vode 38 dní.

Vysoký, hnedovlasý, so svalnatými ramenami aj stehnami, ktoré mu vyformovali hodiny v člne, ale aj posilňovni – Chatto je objektom pozornosti a záujmu verejnosti, ale aj svojich rovesníkov a najmä rovesníčok. Rodák z Londýna je nepochybne výborná partia, nielen pre svoje príbuzenstvo s britskou kráľovskou rodinou, ale tiež pre dobré vzdelanie a nadšenie pre pomoc druhým.

Má to však jeden háčik. Arhut je už niekoľko rokov zadaný a jeho pôvabná priateľka Lizzie ho prišla povzbudzovať aj na spomenutú veslársku súťaž. Každopádne, tie dámy, ktoré snívajú o svadbe s „princom“ by mohli mať šťastie ešte pri jeho o tri roky staršom bratovi Samuelovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

There are worse places to have glandular fever

Príspevok, ktorý zdieľa Arthur Chatto (@artchatto),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Arthur Chatto (@artchatto),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sussex fit

Príspevok, ktorý zdieľa Arthur Chatto (@artchatto),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #Instagram #svaly #fešák #Arthur Chatto

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...