Priberať po 40-ke nemusíte! Inšpirujte sa dievčenskou Katie Holmesovou

Slávna Katie Holmes (41) si na stravu dáva pozor, k tomu pravidelne cvičí. Priberania sa tak báť nemusí, tu je jej recept.

13.08.2020 11:00
Herečka Katie Holmes na premiére filmu The... Foto: ,
Herečka Katie Holmes.
debata

Po 40-ke sa hladina ženských hormónov v tele mení, čo má za následok aj zvýšenú tendenciu ukladania tukov. Herečka Katie Holmes síce prekročila 40-ku a v decembri oslávila 41. narodeniny, o svoj dievčenský šarm však neprichádza. Ani o postavu vysokoškoláčky. Ako sa udržiava vo forme prezradila už v minulosti, napríklad pre magazín Shape.

Herečka Katie Holmes na premiére filmu The... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Katie Holmes na premiére filmu The Irishman v New Yorku. Herečka Katie Holmes na premiére filmu The Irishman v New Yorku.

„Snažím sa mať s jedlom vyvážený vzťah. Zameriavam sa na to, aby som telu poskytla výživné látky prostredníctvom jedla, ale nie som tým posadnutá,“ opísala niekdajšia manželka Toma Cruisea. Napríklad, zdravé raňajky podľa Katie Holmesovej pozostávajú zo zeleného smoothie s ovocím. Šalát a ryba sa dostanú na jej stôl denne. Naopak, jednoduché sacharidy ako cestoviny či chlieb redukuje na minimum.

Uvedomuje si, že príjem jednoduchých sacharidov znamená viac tukových vankúšikov na jej peknom tele. Na druhej strane zelenina poskytuje telu vlákninu a kvalitné bielkoviny ho zasa zasýtia na dlhší čas. Pri takomto režime si občasné „vybočenie“ môže dovoliť. Herečka to neberie ako tragédiu.

Strava je jedna vec, ale bez športu by sa z pekných kriviek netešila. Holmes priznala, že trénuje štyri razy týždenne. Zmena cvičení je však pre peknú tmavovlásku veľmi dôležitá, pri športe sa totiž nechce nudiť – spinning, box, joga či tanec – to všetko sa v jej tréningovom pláne nachádza. Častou spoločníčkou pri cvičení je aj jej dcéra Suri, ktorá v apríli oslávila 14. narodeniny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #dieťa #kalórie #Katie Holmes

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...