Charlene s Albertom sú ale romantici! Záberom pri západe slnka oslávili výročie

Už 9 rokov manželstva! 2. júla 2011 sa v Monaku konal cirkevný sobáš Charlene Wittstockovej s monackým kniežaťom Albertom.

03.07.2020 13:00
debata

Medzičasom sa sledovaný pár dočkal aj spoločných potomkov, dvojičiek. Tie kňažná Charlene priviedla na svet v decembri 2014. Dievčatko dostalo meno Gabriella Therese Márie a chlapec Jacques Honoré Rainier.

Na výročie sobáša manželia nezabudli a pri tejto príležitosti zverejnili nové rodinné fotografie, na ktorých pózujú aj s deťmi. Ale pridali aj fotografiu s nádychom romantiky, na ktorej pózujú bok po boku pri západe slnka.

Nevesta Charlene Wittstocková, dnes už... Foto: SITA
svadba - Monako - ALbert II. - Charlene Wittstocková Nevesta Charlene Wittstocková, dnes už Grimaldiová prichádza v sprievode otca na svadobný obrad.

Monacká svadba bola prestížnou spoločenskou udalosťou, na ktorú dostali pozvánku aj niekoľkí celebritní hostia – modelky Karolína Kurková, Naomi Campbell, Tereza Maxová, dizajnér Karl Lagerfeld, ktorý zhotovil model pre nevestu na civilný obrad a Giorgio Armani – autor svadobnej bielej kreácie.

Knieža Albert II. podáva ruku svojej vyvolenej... Foto: SITA
svadba - Monako - Albert II. - Charlene Wittstocková Knieža Albert II. podáva ruku svojej vyvolenej pri oltári počas cirkevnej časti sobáša.

Knieža Albert II. vládne Monaku od roku 2005. O dvadsať rokov mladšia Charlene je olympijská plavkyňa a učiteľka, ktorá sa s Albertom zoznámila v roku 2000. Od spoločnej návštevy zimných olympijských hier v Turíne v roku 2006 ju bolo s princom pravidelne vídať aj na verejnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Monako #princezná Charlene

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...