Oslávenkyňa Jerry Hall je roky verná ajurvéde! Vrásky priznáva, z krásy jej neubrali

2. júla oslavuje niekdajšia modelka, rodáčka z Texasu, 64 rokov.

02.07.2020 13:00
debata

Napriek tomu, že jej život nebol vždy prechádzkou ružovou záhradou, o svoju povestnú iskru nikdy neprišla. Ani teraz, po šesťdesiatke.

Modelka  Jerry Hall v roku 1978 na móle v New... Foto: Profimedia
jerry Hall Modelka Jerry Hall v roku 1978 na móle v New Yorku.

Na rozdiel od mnohých svojich kolegýň, manželka mediálneho magnáta Ruperta Murdocha sa plastickej chirurgii vyhýbala. Ako v minulosti prezradila pre BBC, verí ajurvédskej medicíne. A to môže byť dôvodom jej skvelého vzhľadu aj napriek pribúdajúcemu veku. Roky je verná presvedčeniu, že spokojnosť ide v ruka v ruke s rovnováhou medzi mysľou, telom a duchom. Nedá dopustiť na bylinné extrakty a ajurvédske masáže, aby si udržala zdravie a vitalitu.

Rupert Murdoch a Jerry Hall pózujú na ulici... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Britain Absolutely Fabulous World Premiere Rupert Murdoch a Jerry Hall pózujú na ulici pred premietaním filmu 'Absolutely Fabulous' v Londýne.

Ako uviedla v jednom zo starších rozhovorov pre BBC: „Navštevujem ajurvédskeho lekára dva razy ročne, ide o prevenciu, aby bol môj organizmus v rovnováhe. Zmeria mi tep, odporučí nejaké bylinky a poradí, čo by som mala prijať v strave a čomu by som sa mala vyhnúť. Nechám si urobiť olejovú masáž, je to niečo ako detox. Robím to už vyše 30 rokov, myslím si, že je to dobré,“ opísala.

Jerry Hall a Rupert Murdoch v roku 2018. Foto: SITA/AP
Jerry Hall Jerry Hall a Rupert Murdoch v roku 2018.

Okrem toho prízvukuje, že pre ženy je dôležité, aby pri obliekaní prihliadali aj na svoj vek. Ona si často nechá v tomto smere poradiť od jej dvoch dcér, ktoré sa venujú modelingu – Elizabethy a Georgii May. Ich otcom je jej exmanžel, spevák kapely The Rolling Stones, Mick Jagger. Jerry Hall bola za neho vydatá v rokoch 1990 až 1999 a okrem dvoch dcér mu porodila aj dvoch synov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mick Jagger #Jerry Hall

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...