Ivana Surovcová opísala, koľko už zhodila po pôrode! Začína cvičiť, sladkosti si odopiera

Čerstvá mamička Ivana Gáborík (rod. Surovcová) môže byť inšpiráciou pre ostatné ženy po pôrode! Na návrate k pôvodnej postavičke si necháva záležať.

01.07.2020 11:00
Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová prišla na... Foto:
Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová na archívnej snímke.
debata

Manželka Mariána Gáboríka, Ivana (33), priviedla na svet ich prvého spoločného potomka, dcérku Bellu, 20. mája. Atraktívna blondínka má tak za sebou obdobie šestonedelia, z čoho má radosť. Ako totiž prezradila na svojom Instagrame, začína opäť aktívne cvičiť. Známa tanečnica patrila vždy k aktívnym ženám, o svoje cvičenia a tréningy sa pravidelne delila aj na svojom Instagrame. A tak si mnohé ženy mohli v posilňovni zacvičiť cviky, vďaka ktorým sa pekná tridsiatnička a aktuálne čerstvá mamička pýši priam dokonalou postavou.

Ako prezradila svojim fanúšikom, počas obdobia šestonedelia sa jej podarilo zhodiť 4 kilogramy. „Strava striktne 5-krát denne, za celé obdobie som nemala žiadnu svoju obľúbenú čokoládu, len kvalitné domáce koláče. Ešte mám pár kíl navyše, oproti svojej pôvodnej váhe. Ale cítim sa super, mám pestrú stravu a veľa energie na Bellu.“

Ani počas tehotenstva sa pravidelnému pohybu nevyhýbala. "Pohyb som sa snažila mať denne: plávanie, chôdza, joga, ľahké cvičenie s vlastnou váhou. Cítila som sa v tehotenstve super, aj keď ručička na váhe išla stále hore,“ prezradila pár dní po májovom pôrode dcérky Belly. V jej prípade je jasné, že pohyb počas tehotenstva prináša svoje ovocie práve teraz. Ako Surovcová v minulosti fanúšikom prezradila, počas tehotenstva pribrala 18 kilogramov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #cvičenie #Ivana Surovcová

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....