Kočíky známych mamičiek! Ste zvedavé, v čom vozia svoje poklady?

Ivana Gáborík, Monika Bagárová , Andrea Kerestešová a ďalšie spokojné mamičky na prechádzkach so svojimi potomkami.

29.06.2020 07:49
debata

Prvú prechádzku s dcérkou Bellou, ktorá prišla na svet 20. mája, si tanečnica Ivana Gáborík vychutnala spolu s manželom, Mariánom Gáboríkom. O zábery z nej sa pochválila aj svojim fanúšikom, ktorým prezradila, že na kočíkovanie sa obaja manželia tešili ako malé deti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Morning walk with Bella

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

V decembri sa stala dvojnásobnou mamičkou aj slovenská rodáčka, herečka Andrea Růžičková Kerestešová. K dvojročnému Tobiášovi tak pribudol súrodenec, braček. Chlapčekovi vybrali s manželom meno Jáchym. Svoj malý poklad kočíkuje spolu so starším synom ulicami Prahy, kde obsadzovaná herečka žije.

Aj speváčka Monika Bagárová už brázdi ulice s kočíkom, v ktorom vozí svoju dcérku Rumiu. Dcérku priviedla 25-ročná umelkyňa na svet 27. mája a otec dcérky, zápasník Makhmud Muradov (30), sa správou takmer okamžite pochválil na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Naše první společná procházka Děkujeme @vandastoreoriginal jsme moc spokojeni #nature #happy #love #bugaboo #parents #family

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

V januári sa stala mamičkou aj speváčka Daniela Nízlová z dua Twiins, keď na svet priviedla dcérku Lindu. Otcom dievčatka je slovenský futbalista Stanislav Lobotka. Svoj poklad kočíkuje v Taliansku, kde speváčka žije spolu s manželom.

Na prechádzky so synom Sanelom vyráža aj moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská, ktorá svoje prvé dieťatko priviedla na svet v júli 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Bagárová #Andrea Kerestešová #kočík #Ivana Gáborík

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...