Mária Čírová s bruškom v krásnych bielych šatách očarí! V čom je jej tretie tehotenstvo iné?

Mária Čírová čaká čaká svojho tretieho potomka, ktorý by mal prísť na svet o šesť týždňov.

23.06.2020 11:00
debata

K synovi Hugovi a dcérke Zoe tak pribudne súrodenec, chlapec. Ako prežíva tretie tehotenstvo sympatická speváčka? „Musím sa priznať, že v tomto období vnímam všetko oveľa intenzívnejšie, čo sa detí a starostlivosti o ne týka. Pred desiatimi rokmi, keď som bola tehotná prvý raz, som veci okolo tehotenstva až tak veľmi neriešila ako teraz,“ zaspomínala si. Bábätko dáva o sebe počuť čoraz intenzívnejšie. „Karanténa spôsobila, že som bola doma pri deťoch stále na nohách, takže synček v brušku je zvyknutý, že som nonstop v pohybe. Ak si sadnem na dlhší čas, okamžite ma začína ‚bombardovať‘,“ dodala s úsmevom čoskoro trojnásobná mama.

Mária Čírová sa stala tvárou nového radu... Foto: Oriflame
Mária Čírová Mária Čírová sa stala tvárou nového radu detskej kozmetiky.

Obdobie tehotenstva si aktuálne vychutnáva o čosi viac, ako to bolo pred desiatimi rokmi, keď čakala svoje prvé dieťa. „Prvé dieťatko som porodila ako 20-ročná a celé tehotenstvo som ešte koncertovala a pracovala, ak si dobre pamätám, do nejakého 38. týždňa som bola ešte na nohách. Výbavičku som tak riešila na poslednú chvíľu, za pár dní bolo všetko nakúpené. Teraz, po desiatich rokoch, mám na tehotenstvo čas, bol pokoj a človek sa do toho všetkého viac zahĺbil a aj si to vychutnal. Vlastne, stále si to vychutnávam, čaká ma ešte 6 týždňov.“ Peknej tridsiatničke tehotenstvo naozaj pristane, na podujatie kozmetickej firmy zvolila biele šaty, ktoré jej obopínali bruško. Výsostne letná voľba jej sadla ako uliata.

Teraz má na výber výbavičky pre dieťatko Mária Čírová dostatok času a dáva si pozor na výrobky, ktoré si zaobstará. „Pri výbere kozmetiky pre deti som opatrná, vyhľadávam prírodné prípravky, pretože nechcem zažívať ako mama alergické reakcie, začervenanú pokožku či nejaké svrbiace pupáčiky. Sledujem zloženie výrobkov, ale takisto si nechám odporučiť aj niečo od kamarátok a takisto už mám po dvoch deťoch aj dostatok vlastných skúseností.“

31-ročná Čírová sa za hudobníka a hudobného producenta Maroša Kachúta, otca jej ratolestí, vydala v lete 2017, po deväťročnom vzťahu. Svoje „áno“ si povedali v Nitre pred viac ako stovkou pozvaných hostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Mária Čírová

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...