Tajomstvo uhrančivej krásy Winony Ryder? Takto ho opísala herečka

Mala som šťastie na genetiku, znie jednoduché vysvetlenie na margo jej vzhľadu, ktorý sa rokmi takmer nemení.

23.06.2020 09:00
Winona Ryder Foto: ,
Herečka Winona Ryder.
debata

Winona Ryder, žiarivá kráska 90-tych rokv a jedna z najobsadzoba­nejších hviezd tej doby, sa pomaly blíži k okrúhlej päťdesiatke. Tú oslávi v roku 2021. Jej tvári dominujú veľké a tajomné hnedé oči, ktoré so snehobielou pokožkou a tmavými vlasmi vytvárajú krásny kontrast.

Ako sama herečka hovorí, keď sa pozrie do zrkadla, vidí mladú ženu. Za svoj mladistvý vzhľad vďačí genetike, ako prízvukuje. „Keď stretnete mojich rodičov, potom vidíte, že vyzerám ako mix ich dvoch a že som mala šťastie, čo sa genetiky týka,“ opísala 48-ročná herečka, hviezda filmov ako Nožnicovoruký Edward, Dom duchov či Vek nevinnosti, neskôr seriálu Stranger Things.

Na otázku, či sa cítila viac šťastná ako 28-ročná alebo teraz, odpovedala. „Ako 30-nička som nebola veľmi spokojná. Pripadala som si vtedy ako 20-nička. Lepšie sa cítim ako 40-nička,“ odpovedala. Zároveň priznáva, že sa snaží držať vo forme. „Snažím sa cvičiť nejaké posilňujúce cviky. Človek stále musí cvičiť a starať sa o svoje kosti.“ Aj preto si na odporúčanie svojej sestry kúpila stroj na pilates.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #genetika #Winona Ryder

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...