Britney Spears už nie je verná svojmu účesu

Speváčka Britney Spears bola dlhý čas verná svojmu vzhľadu - dlhé blond vlasy. Teraz sa však vrátila k svojmu najobľúbenejšiemu účesu.

19.06.2020 13:00
Britney Spears Foto: ,
Speváčka Britney Spears.
debata

Sú ženy, ktoré ofinu milujú a nikdy by neuprednostnili „holé čelo“, iné si nevedia predstaviť nič horšie, ako každodennú úpravu vlasov s ofinou. Britney Spears patrí k tzv. navrátilcom. Ofine dala na dlhý čas zbohom, no nedávno svoju „stratenú lásku“ komentovala na Instagrame.

„Kto by si pomyslel, že budem s ofinou vyzerať mladšie? V tretej triede som ju prestala nosiť, ale pamätám sa na to, akoby to bolo včera,“ napísala speváčka. Vtedy sa vraj cítila ako škaredé káčatko. Keď sa prihlásila do modelingovej agentúry, no podľa jej názoru nebola dostatočne pekná, prišla domov a zmenila účes. „Myslela som si: Možno by som mohla aj ja ako staršie dievčatá ukázať čelo. Spravila som to a cítila sa krásne, hoci v skutočnosti som vyzerala zle.“

Niekde v hĺbke srdca vždy vedela, že štýl „holé čelo“ jednoducho pre ňu nie je ten správny. Napriek tomu však ostala verná dlhým vlasom, občas boli hnedé, väčšinou však blond. Teraz však znova nastal čas dať šancu ofine. Ľudia volia rôzne možnosti, ako si zvýšiť sebavedomie. Keď mám na čele ofinu, cítim sa istejšie, skonštatovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #sebavedomie #ofina #čelo

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...