Syn je veľmi pokojné dieťa, môže za to vegánska strava, hovorí Alicia Silverstone

Herečka Alicia Silverstone opísala, aký vplyv má podľa nej vegánska strava na jej 9-ročného syna Beara. Odkedy ho prestala dojčiť, chlapec je iba vegánsku stravu.

03.06.2020 14:30
Herečka Alicia Silverstone prišla v kreácii... Foto: ,
Herečka Alicia Silverstone prišla v kreácii Christian Siriano.
debata

Podľa slávnej hviezdy 90-tych rokov je práve strava dôvodom, prečo s ním nemá takmer žiadne problémy. „Volám ho "dieťa hnedej ryže“," opísala herečka pre magazín „Us Weekly“ a svoje tvrdenie vysvetlila: „Jedla som hnedú ružu v období, kedy som ho čakala aj potom, kedy som ho dojčila. Teraz je on sám hnedú ryžu. Uzemňujúca energia tejto potraviny sa dostala do jeho orgánov a urobila z neho naozaj kľudného chlapčeka.“

Výchova jej syna je tak podľa herečkiných slov doslova snom. „Nemusím naňho kričať, nemusím byť prísna. Nič takéto nie je potrebné. Jediné, čo musím urobiť, je povedať mu :‚Nie, Bear, ďakujem‘. A on odpovie: ‚OK, mama‘.“

„Môžeme sa rozprávať takýmto štýlom, pretože nie je náladový,“ opísala 43-ročná Silverstone, ktorá je presvedčená, že práve zdravé stravovanie má spojitosť aj so synovou osobnosťou. „Keď sa deti cítia zle a jedia nezdravé jedlá, potom sa nemôžu ani dobre správať,“ dodala.

V roku 2018 herečke stroskotalo manželstvo s muzikantom Christopherom Jareckim, s ktorým tvorili pár dlhých 20 rokov. Rodáčka zo San Francisca a líder už nefungujúcej kapely S.T.U.N. svoj vzťah spečatili manželstvom v júni 2005, neskôr sa stali rodičmi syna menom Bear Blu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alicia Silverstone #vegánska strava

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...