Kráľovná Alžbeta II. je aktívna aj ako 94-ročná! I takto sa udržiava v kondícii

Britská kráľovná Alžbeta II. si bola zajazdiť na koni v areáli hradu Windsor.

01.06.2020 17:00
Britain Royals Britská kráľovná Alžbeta II.... Foto: ,
Britská kráľovná Alžbeta II.
debata (1)

Stalo sa tak vôbec po prvý raz, odkedy sa utiahla do ústrania pre hrozbu koronavírusu. Deväťdesiatšty­riročnú panovníčku zachytávajú fotografie z víkendu počas slnečného počasia na jej 14-ročnom fellskom poníkovi menom Balmoral Fern.

Alžbeta za normálnych okolností často jazdí v okolí Windsoru, ktorý je údajne jej obľúbeným kráľovským sídlom. V súčasnosti sa tam nachádza v izolácii spolu so svojím manželom, 98-ročným vojvodom z Edinburghu, ako aj malým počtom personálu. Pre vysoký vek patrí kráľovská dvojica do rizikovej skupiny, preto v súvislosti s nimi prijali počas pandémie mimoriadne opatrenia. Kráľovná v izolácii strávila aj svoje narodeniny 21. apríla.

Posledná verejná fotografia Alžbety II. pochádza z 19. marca, keď ju spolu s jej psom odvážali z Buckinghamského paláca do spomínaného sídla v grófstve Berkshire. Na novej fotografii má na hlave ružovú šatku, na rukách biele rukavice a oblečené tvídové sako a jazdecké nohavice. Kráľovná je známou milovníčkou zvierat, najmä koní a psov.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kone #kráľovná Alžbeta II. #jazda na koni

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...