Prišiel o vlasy, pribudli vrásky, šarm zostal... prečo je William stále miláčik žien?

Za posledné roky sa výrazne zmenil. Z mladého muža s hanblivým pohľadom a nezameniteľným úsmevom sa stal trojnásobný otec, na ktorého pleciach leží záväzok z budúcnosti. Riadiť monarchiu. Ale ani to nevzalo princovi Williamovi šarm.

28.05.2020 07:00
debata (1)
Princ William na zábere z roku 2005 - s ešte... Foto: SITA/AP, CHRIS ISON
Princ William na zábere z roku 2005 - s ešte pomerne bujnou hrivou. Princ William na zábere z roku 2005 - s ešte pomerne bujnou hrivou a za slobodna.

Starší z dvojice synov princa Charlesa a zosnulej princeznej Diany, ktorý je zároveň v poradí druhým následníkom britského trónu po svojom otcovi, oslávi už budúci mesiac 38. narodeniny. Je vysoko nepravdepodobné, že by zasadol na britský trón skôr ako dekádu či dve – vzhľadom na dlhovekosť jeho predkov pokojne aj tri. Ale napriek tomu je na Williama upretý zrak verejnosti a pozornosť celého sveta.

Kedysi bol miláčikom médií (a tiež idolom žien) najmä jeho mladší brat Harry. Imidž zlého chlapca, ktorý sa nestránil nejedného škandálu, mu pridával v očiach žien na atraktivite. Dnes, keď je Harry v chomúte a vzal si manželku, ktorá nie je každému po vôli, opäť nastala chvíľa jeho staršieho brata.

Napriek tomu, že princ William je dnes trojnásobným rodičom, ktorému už stihla vypadať väčšina vlasov na temene hlavy (snáď nie kvôli deťom!), je aj vzorom pre mnoho žien či mužov v rodnej krajine a vo svete.

zväčšiť Princ William na zábere z marca 2020. Foto: SITA/AP, Phil Noble
Princ William na zábere z marca 2020. Princ William na zábere z marca 2020.

Zaujme jeho súdržnosť a vrúcnosť k manželke Kate, ktorá je rovnako v rodnej krajine milovanou persónou. Atraktívna je jeho stabilita a pokoj, ktorý z neho vyžaruje. To, čo by kedysi nejedna žena označila za „suchárstvo“, sa s pribúdaním veku javí ako zmysel pre hodnoty a usporiadanosť. William je v očiach mnohých symbolom milujúceho partnera, ktorý chráni svoju rodinu a dokáže jej zabezpečiť podporu.

Pri tom všetkom nestráca humor a zároveň ani zodpovednosť, ktorú často realizuje v spoločenských otázkach – angažovaním sa v charite či priamej pomoci a stretnutiach s ľuďmi. Nejaký ten mráčik na jasnom nebi by sa, samozrejme, našiel. Ale to konieckoncov u každého z nás. Ako sa menil princ William rokmi, si pozrite v našej galérii.

Princ William (vľavo), jeho brat Harry a ich...
Záber z roku 1995: Princezná Diana so synmi...
+11So synmi princom Harrym (vpredu) a Williamom na...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #sexepíl #šarm #ako sa menil

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....