Sabina Laurinová priznala strach, kvôli pandémii si začala vážiť bežné veci

Herečka opísala, že si prešla rôznymi fázami. Od strachu, cez pocit márnosti až po moment, keď si začala vážiť bežné veci.

26.05.2020 09:00
Sabina Laurinová Foto:
Sabina Laurinová v seriáli Modrý kód.
debata

Po takmer dvojmesačnej prestávke sa pred kamery vrátila aj herečka Sabina Laurinová, ako vrchná sestra na urgente v seriáli Modrý kód.

Obľúbená česká herečka priznala, že isté obavy počas pandémie mala aj ona. „Prešla som si rôznymi fázami. Od strachu, niekedy skoro až do depresie, cez pocit márnosti, strach o rodičov, o deti. Snažila som sa byť v karanténe zodpovedná. Boli sme sociálne veľmi dištancovaní. Odtrhnutie od rodiny mi nerobilo dobre aj preto, že to ovplyvnilo aj troje narodeniny v rodine, moje, mamičkine i dcéry. To sú chvíle, kedy chcete, aby rodina bola pokope. A zrazu to nešlo. Neskôr som ale našla motiváciu a chuť tvoriť, zasadila som kvety. Z kôstky avokáda som vypestovala malý stromček. Bola to drobnosť, ktorá mi urobila veľkú radosť. Myslím, že som si začala viac vážiť bežné veci,“ opísala.

Lívia Bielovič (vpravo) a Sabina Laurinová  v... Foto: Prima
Lívia Bielovič (vpravo) a Sabina Laurinová Lívia Bielovič (vpravo) a Sabina Laurinová v seriáli s názvom Modrý kód.

Doma sa však nenudila, hoci činnosť, ktorá ovládka celé Slovensko aj čechy, ju nestrhla. Rúška doma nešila. „Neviem šiť, bohužiaľ. Priznám sa, že aj ja som požiadala o pomoc pre nás našu známu krajčírku. Obdivovala som kolegov, ktorí to vedia a ušili stovky rúšok pre potrebných,“ dodala. Ako priznala, doma dostalo jej telo zabrať, napríklad aj upratovaním. Vystupovať verejne, aspoň prostredníctvom internetu, však potrebu nemala. „Skôr som sa uzavrela do seba. Samozrejme, že sme si volali s najbližšími priateľmi, posťažovali sme sa, že nevieme, čo bude, ale prílišný kontakt som nevyhľadávala. Využila som tie vzácne možnosti byť uzavretá.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sabina Laurinová #Modrý kód

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...