Štíhlučká Toni Garrn priznáva: Ako sa stravuje? Žiaden lepok, žiaden cukor

Nemecká rodáčka Toni Garrn patrí k najžiadanejším modelkám sveta.

22.05.2020 11:00
Modelka Toni Garrn na archívnom zábere z... Foto: ,
Modelka Toni Garrn.
debata

K jej bežnému štandardu patrí neustále cestovanie po celom svete. V tejto dobe je však všetko inak a tak si blond kráska užíva celkom bežné veci spolu so snúbencom Alexom Pettyferom v ich apartmáne v Los Angeles.

Modelka, ktorá v minulosti randila napríklad aj s Leonardom DiCapriom, sa začala zvŕtať v kuchyni. „Pečiem muffiny, keksíky, koláče. Keďže si musím dávať extrémny pozor na to, čo zjem, snažím sa všetko robiť bezlepkové, bez cukru, vegánske a čo možno najzdravšie. Ale tak, aby to nechutilo otrasne,“ opísala v rozhovore pre magazín Vogue.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Part TWO home workouts during isolation .. in a dreamworld that is @guyaroch @katie_mossman

Príspevok, ktorý zdieľa TONI GARRN (@tonigarrn),

Nielen pečením sa 27-ročná Garrn zaoberá počas voľna. „Teraz mám tiež čas naučiť sa správne variť, na čo som nikdy nemala čas. Pre mňa je takýto normálny, domácky život pomerne exotický, keďže som vždy lietala z jedného miesta na druhé. Za uplynulých desať rokov som v New Yorku ani raz nepoznala priateľov k sebe domov na večeru, hoci mám krásnu kuchyňu. Ani som nevedela, ako pripraviť zemiaky,“ opísala s úsmevom.

Keďže trávi veľa času so snúbencom, venujú sa spoločným aktivitám. Ak by bola sama, veľa by cvičila. „Možno to bude znieť povrchne, ale normálne trénujem naozaj veľa a dosť sa zaoberám svojím výzorom,“ opísala a dodala: „Je to pre mňa v tomto byte dosť veľká zmena, pretože tu nemáme ani jedno veľké zrkadlo, v ktorom je vidieť celé telo a dokonca nemáme ani váhu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Toni Garrn #zdravé varenie

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...