Skryť sa doma pred deťmi? Nemožné, prezrádza Jessica Alba

Jessica Alba je trojnásobnou mamou a aj ona si občas potrebuje vydýchnuť a mať čas len pre seba.

20.05.2020 11:00
Herečka Jessica Alba prišla na párty magazínu... Foto: ,
Herečka Jessica Alba.
debata

39-ročná herečka to robí originálne – pred deťmi sa schová sa domčeka, ktorý je určený na prenajímanie. V rozhovore pre „E!News“ priznala, že v čase koronakrízy, kedy sú všetci doma, sa práve takto potrebuje trocha odreagovať.

Na otázku, či má doma miesto, kde by mohla na chvíľu uniknúť, odpovedala: „Nikde v dome. Mám na to nájomný domček. Nemôžem deťom uniknúť. Nájdu ma v kúpeľni, vo vani, v kúte. Nemôžem sa pred nimi skryť,“ opísala 39-ročná hviezda a zároveň úspešná podnikateľka.

V spoločnom rozhovore Alby s herečkou Gabrielle Union zasa priznala, že ona také miesto má. „Pre mňa je takým miestom kúpeľňa. Vďaka bohu, že majú rešpekt aspoň pred záchodom,“ opísala s úsmevom Union. Tá je 4-násobnou mamou – spolu s manželom, Dwyane Wadeom, vychovávajú jedno spoločné dieťa, dcérku, herečka je zároveň nevlastnou mamou jeho troch synov z predošlých vzťahov.

Alba žije v 12-rokov trvajúcom manželstve s producentom Cashom Warrenom, s ktorým sa stretla v roku 2004 počas nakrúcania filmu Fantastická štvorka, o štyri roky neskôr sa pár zosobášil v Los Angeles. Spolu vychovávajú tri ratolesti – na Silvestra 2017 priviedla na svet zatiaľ ich posledného potomka, syna Hayesa. Okrem toho už manželia vychovávali dve dcéry – Honor Marie (11) Haven Garner (8).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Alba #Gabrielle Union

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...