Vysoké podpätky? Tieto hviezdy ich nosia ako za trest

Eva Green, Kristen Stewart aj Jennifer Lawrence uprednostňujú pred lodičkami či sandálikmi na vysokých podpätkoch skôr pohodlie. Tu sú ich vyjadrenia, prečo.

17.05.2020 12:00
debata

Niekdajšia bond-girl v rozhovore pre magazín „Town & Country“ hovorila aj o nosení vysokých podpätkov. Eva Green je dcérou francúzskej herečky Marlène Jobert (79). Ako Green opísala, od svojej mamy často počula, že by sa mala pred objektívy obliekať o čosi viac ženskejšie. „Ale keď ja mám radšej pohodlie,“ objasnila rodáčka z Paríža, ktorá si zahrala v bondovke Casino Royale v roku 2006. Topánky na vysokom podpätku nie sú pre krásnu čiernovlásku „prvou voľbou“ a siahne po nich, len keď musí. Nepáči sa jej, ako ženy na privysokých podpätkoch pôsobia – prirovnala ich k vtákom na chodúľoch. Eva Green si tak na červených kobercoch zachováva svojský štýl, ktorý síce nemusí lichotiť každému, pre herečku je však už akýmsi typických znamením.

Eva Green na premiére filmu  'Dark... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Eva Green Eva Green na premiére filmu 'Dark Shadows'.

Vysoké podpätky nie sú potešením ani pre herečku Jennifer Lawrence. Tá sa na túto tému vyjadrila napríklad pre magazín Fabulous: „Pripadám si v nich vždy priveľmi vyfintená a cítim sa v nich hrozne,“ opísala. A prezradila, že topánky na vysokom podpätku volá „Satanova obuv“.

Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Dior Couture. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Dior Couture. Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Dior Couture.

Nad lodičkami u Kristen Stewartovej vyhrávajú tenisky. „Podpätky ma obmedzujú,“ povedala pre magazín InStyle. „Mám v nich pocit, že asi polovicu vecí, ktoré by som mohla zažiť, s nimi nemôžem, pretože mi nedovolia bežať. Ak to poviem doslova, spomaľujú ma.“

Kristen Stewart v teniskách. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
hviezdy a tenisky - Kristen Stewart Kristen Stewart v teniskách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #červený koberec #Eva Green

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...