Päťdesiatnička Tereza Brodská: V tomto veku sa už narodeniny ani neoslavujú

Obľúbená česká herečka priznala, že počas koronakrízy mala doma dlhú chvíľu a byt stihla upratať hneď niekoľkokrát.

13.05.2020 09:00
Herečka Tereza Brodská. Foto:
Herečka Tereza Brodská.
debata

Herci i produkcia seriálu Slunečná sa vrátili do ateliérov po tom, čo česká vláda povolila nakrúcanie filmových a seriálových produkcií bez používania ochranných rúšok hercami. Na návrat k práci sa tešili najmä herci, Tereza Brodská priznáva, že už bol najvyšší čas.

Herečka mala doma dlhú chvíľu a priznáva, že stihla upratať byt hneď niekoľkokrát, dokonca zametala už aj to upratané. „Tešila som sa veľmi. Viete, znie to ako fráza, ale tu sa zišli naozaj skvelí ľudia. Som rada za tú našu ženskú partiu, ktorá je výborná, to som dlho nezažila – aj tí naši manželia sú skvelí. My sme si aj počas pauzy, kedy sa seriál netočil, písali a boli sme neustále v kontakte,“ priznáva herečka, ktorú čakalo aj jedno veľké prekvapenie.

Tereza Brodská oslavovala na pľaci seriálu... Foto: Prima
Tereza Brodská Tereza Brodská oslavovala na pľaci seriálu Slunečná.

Keďže Tereza Brodská oslávila narodeniny deň pred štartom nakrúcania, pripravil si pre ňu štáb prekvapenie. Než sa dotočil posledný obraz, režisér zavelil a hromadne sa prialo. „Vôbec som to nečakala, v duchu som si hovorila, prečo tu všetci stoja a nič nehovoria – prečo režisér nepovie, že je obraz hotový a ideme sa prezliekať,“ dojato priznáva herečka. „Netušila som, čo sa deje. Narodeniny sa v tomto veku už ani neoslavujú,“ usmieva sa seriálová Jana zo Slunečnej, ktorá dostala kvety, čokoládu aj obľúbenú zmrzlinu. Na pľaci tak oslávila sympatická tmavovláska 52 rokov.

Premiérové epizódy seriálu Slunečná diváci Prima PLUS môžu vidieť každý utorok po 21.30 h.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Tereza Brodská #Slunečná

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...