Michelle Hunziker o výchove: Som prísna, dcéra si musela na diskotéky počkať

Michelle Hunziker (43) je trojnásobnou mamou. S jej najstaršou dcérou Aurorou, ktorej otcom je taliansky spevák Eros Ramazzotti, ju spája špeciálny vzťah.

12.05.2020 09:00
Michelle Hunziker Foto:
Michelle Hunziker na premiére snímky Joker v Benátkach.
debata

Momentálne žije 23-ročná Aurora spolu s mamou a dvoma malými sestrami v Miláne. Spoločnosť im robia aj ich partneri – Hunzikerovej manžel Tomaso Trussardi a partner Aurory, Goffredo Cerza.

O svojom vzťahu s mamou pre nemecký magazín Gala porozprávala práve Aurora: „Moja mama robila všetko správne. Naučila ma aj to, ako sa vysporiadam s tým, že vyrastám pri takej slávnej a peknej mame. Mohlo sa to skončiť aj konkurenčným bojom medzi nami,“ opísala tmavovlasá Aurora.

Nezabúda ani na otca, talianskeho speváka Erosa Ramazzottiho, ktorý žil s Hunzikerovou v manželstve v rokoch 1998 až 2002. „Samozrejme, môj otec tiež zohral významnú úlohu v mojej výchove. Ale som rada, že mám takú mladú matku. Môžeme tak hovoriť o všetkom,“ opísala Aurora. Ako však dodala, nebolo to tak vždy. "Ako tínedžerka som sa správala občas príšerne,“ pripúšťa Aurora. Svoje obdobie vzdoru prežila vo veku 17 až 19 rokov, ako prezradila v spomínanom rozhovore.

S modelkou Maricou Pellegrinelli vychováva Ramazzotti dve menšie deti – synov Raffaela (7) a Gabria (3). Oženil sa s ňou v roku 2014.

Ako sa Hunziker vidí ako mama Aurory? „Bola som na ňu prísna. Ako 16-ročná ešte nemohla chodiť na diskotéku. Samozrejme, potom musíte doma prežiť totálne odutú dcéru,“ prezradila s úsmevom Hunziker. Perfektnou mamou sa však nesnažila byť za každú cenu. „Deti by mali vedieť, že ani mamy nie sú dokonalé.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker #Eros Ramazzotti

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...