Tom Hanks napísal chlapcovi Coronovi, ktorého šikanujú

Už nemôže byť sympatickejší. Tom Hanks napísal chlapcovi menom Corona - ktorého kvôli menu šikanovali a dokonca ho aj obdaroval.

04.05.2020 15:00
Audrey Tautou Tom Hanks Foto: ,
Francúzska herečka Audrey Tautou s Tomom Hanksom pri uvedení filmu Da Vinciho kód na festivale v Cannes.
debata

Tom Hanks bol jedným z prvých prominentov, ktorí ochoreli na Covid-19. Držiteľ Oscara a jeho žena Rita Wilson sa nakazili počas svojho pobytu v Austrálii. Medzičasom sú už obaja zdraví. Teraz však dostal Tom Hanks list od osemročného chlapca, ktorý ho nenechal chladným. Žiačik z Austrálie sa zaujímal o zdravie 63-ročného herca. „Počul som, že ste boli vy a vaša žena nakazení koronavírusom. Ako sa máte,“ pýtal sa v liste chlapec, ktorý sa volá Corona.

Chlapca šikanujú

8-ročného chlapca v škole šikanujú spolužiaci, posmievajú sa mu a posmešne ho prezývajú „Coronavirus“. Jeho meno sa mu veľmi páči, ale vďaka posmeškom je smutný a nahnevaný. Ako informovali austrálske médiá, Hanks reagoval okamžite. Chlapcovi odpísal a ešte ho aj obdaroval. Hollywoodská hviezda list napísala na originálnom písacom stroji Corona. „Dovoľ, aby ti dospelí ukázali, ako to funguje. Použi ho, keď mi budeš odpisovať,“ uviedol Hanks vo svojom liste, ktorý pristál u chlapca, ktorý sa volá Corona De Vries.

List sa Hanksovi a jeho žene páčil. „Našiel si vo mne priateľa,“ odkázal chlapcovi. „Dúfam, že sa ti bude písací stroj páčiť,“ uviedol ďalej vo svojej písomnej odpovedi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šikana #Tom Hanks #písací stroj #posmešky #koronavírus

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....