Trápia vás odrastené šedivé vlasy? Eva Longoria má rovnaký problém, pozrite sa

Niekdajšia hviezda Zúfalých manželiek, 45-ročná Eva Longoria, má rovnaký problém ako ktorákoľvek smrteľníčka v čase zatvorených kaderníckych salónov.

25.04.2020 11:00
Eva Longoria Foto: ,
Herečka Eva Longoria.
debata

V dobe karantény sa ku kaderníčke len tak človek nedostane. A neplatí to len u nás, ale aj v Hollywoode. Vyrastajúce šediny tak trápia aj slávne hviezdy seriálov či filmov.

Niekdajšia hviezda Zúfalých manželiek, Eva Longoria, svoje šedivé vlasy ukázala fanúšikom na Instagrame, ktorých má takmer 8 miliónov. 45-ročná obdivovaná kráska, ktorá sa pýši hustými tmavými vlasmi, nahrala video, ktoré jasne ukazuje nielen jej šediny, ale aj spôsob, ako sa ich zbaviť.

Slávna herečka už niekoľko rokov spolupracuje s jednou zo známych kozmetických firiem a práve sprej na prekrytie šedín použila v tomto období, kedy sa nevie dostať do salóna. Výsledok je okamžite viditeľný a herečku naozaj potešil.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@lorealparis

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria),

Longoria v roku 2018 porodila synčeka Santiaga svojmu manželovi, mexickému mediálnemu magnátovi José Bastónovi. Mamou sa tak stala po prvý raz ako 43-ročná. Aj karanténu si užíva spolu so svojím malým pokladom, fotografie zo záhrady či domu, na ktorých pózuje aj so Santiagom, často zverejňuje aj na svojom Instagrame.

Herečka stála pred oltárom tri razy, José Bastónovi povedala áno v roku 2016. Pre jej manžela ide už o piateho potomka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Eva Longoria #šediny

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...