Tá podoba s princom Williamom vás dostane! Malý Louis oslavuje 2 roky

Britský princ William a jeho manželka Kate zverejnili niekoľko fotografií pri príležitosti druhých narodenín ich syna Louisa.

23.04.2020 09:00
Louis Foto: ,
Princ Louis oslavuje 2. narodeniny.
debata

Vojvodkyňa Kate, ktorá svoje deti fotografuje pravidelne, malého princa zachytila, keď vyrábal dúhový plagát. Dúhu v rôznych podobách britské deti začali vytvárať po tom, čo kvôli šíreniu koronavírusy zavreli školy. Ich obrázky majú symbolizovať nádej.

Princ Louis oslavuje 2. narodeniny. Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
Louis Princ Louis oslavuje 2. narodeniny.

Kate Louisea odfotila tento mesiac v Norfolku. Chlapec má na snímkach modrú kockovanú košeľu a predvádza, ako má dlane a prsty od farieb. Kráľovský pár trávi obdobie karantény v ich sídle Anmer Hall, ktoré sa nachádza v dedine Anmer v Norfolku, od Londýna sú tak vzdialení necelé dve hodiny cesty. Rezidenciu Anmer Hall, ktorá bola postavená v 18. storočí, dostali práve od britskej kráľovnej William a Kate ako svadobný dar.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Peter Morrison
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge počas návštevy továrne na výrobu piva Guinness v Dubline. Vojvodkyňa si obliekla šaty z kolekcie The Vampire´s Wife. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge.

BBC na svojich internetových stránkach uvádza, že Louisov výtvor zrejme vznikol počas domáceho vyučovania, ktoré pre svojich potomkov pripravili William a Kate. Vojvodkyňa z Cambridge pred časom pripustila, že vzdelávať ich tri deti doma je náročné, ale udržujú vraj prísny režim.

Princ Louis oslavuje 2. narodeniny. Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
Louis Princ Louis oslavuje 2. narodeniny.

Princ Louis, ktorý je piaty v nástupníctve na britský trón, má šesťročného brata George a štvorročnú sestru Charlotte. Všetky deti sa nedávno objavili na videonahrávke, na ktorej tlieskali zdravotníkom, ktorí sú kvôli pandémii chorobe covid-19 pod nebývalým tlakom.

Vojvodkyňa Kate a princ Louis počas návštevy...
Záber z 9. júla 2018 z krstín prnca Louisa,...
+5Pri príležitosti 7o. narodením princa Charlesa...

Na záberoch jasne vidieť, že ako malý Louis rastie, jeho podoba s otcom, princom Williamom, je čoraz väčšia. Podobne to môžeme sledovať aj u jeho staršieho brata, princa Georgea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...