Hviezda 90-rokov priznala narážky na jej hmotnosť: Volali ma tučné dievča

Herečka Alicia Silverstone (43) patrila v 90-tych rokoch k obsadzovaným hviezdam.

27.04.2020 09:00
Alicia Silverstone Foto: ,
Alicia Silverstone na zábere z roku 2004.
debata

Na konte má niekoľko slávnych komédií, ale žiarila aj v klipoch kapely Aerosmith. Práve vďaka nim sa stala miláčikom tínedžerov po celom svete.

Aj ona si však prešla neľahkým obdobím, keď ju médiá „šikanovali“ za jej ženské tvary. K vychudnutých herečkám totiž sympatická blondínka nikdy nepatrila. Niektoré spomienky v sebe nosí dodnes a zaspomínala si na ne aj v rozhovore pre „Guardian“.

„Keď som bola mladšia, robili si často žarty z môjho tela,“ opísala slávna blondínka. V roku 1997, keď dostala rolu v snímke „Batman & Robin“, jej niektoré médiá uštedrili prezývku „Fatgirl“ namiesto „Batgirl“. „Dokonca aj paparazzi na mňa takto pokrikovali. Bolelo to, ale vedela som, že ma vnímajú zle. Ja som vedela, že nie je v poriadku, ak si niekto z človeka robí žarty pre jeho telo. Niečo také by sme robiť jednoducho nemali.“

Herečka povedala, že ani nakrúcanie filmu nebolo tou najlepšou skúsenosťou a ani to, čo prišlo po ňom. Išlo už o spomínané sa vysporiadanie s poznámkami týkajúcimi sa jej hmotnosti. Zároveň dodala, že ona nikdy týmto negatívnym komentárom nepodľahla a preto ju psychicky neprevalcovali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nadváha #Aerosmith #Alicia Silverstone

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...