Sharon Stone miluje fitness výzvy! Prstami na nohách sa stále dokáže dotknúť hlavy

62-ročná herečka prezradila, aké pohybové aktivity ju nabíjajú energiou a udržiavajú v dobrej kondícii.

17.04.2020 11:00
People Sharon Stone Foto:
Herečka Sharon Stone.
debata

Prstami na nohách sa stále dokáže dotknúť hlavy! 62-ročná Sharon Stone trénuje a prináša jej to zaslúžené ovocie. Ako priznala, má rada fitness ciele, ktoré si pravidelne dáva. Ako prezradila pre magazín Vogue, predsavzatia si zvykne dávať na svoje okrúhle výročia.

„Stále dokážem svoje prsty na nohách pritiahnuť k hlave, dokonca aj bez rozcvičenia. Za to vďačím strečingu a meditačným cvičeniam, bez toho by to nebolo možné,“ opísala hviezda trileru Základný inštinkt. Ako dodala, plná energie sa cíti aj počas tanca. „Cítim sa plná života, keď tancujem. A nielen občas. Tancujem ako o dušu minimálne tri až štyri razy týždenne. To človeka drží vo forme a takisto to dodáva životnú energiu. Okrem toho som dostala pod kontrolu svoj spánkový rytmus. Prestala som zaťahovať závesy a tak sa zobúdzam o ôsmej ráno a nie okolo obeda,“ opísala slávna blondínka a niekdajší filmový sexsymbol.

K športu Sheron Stone inklinovala vždy a ako prezradila, cvičila aj bojové umenia. „Ako dvadsiatnička som mala vďaka posilňovaniu a bojovým športom, najmä vďaka taekwondu, naozaj svalnaté telo bez jediného gramu tuku,“ pochválila sa.

Ďalej uviedla, že na odporúčanie trénera, ktorý pracoval aj s Madonnou, sa na čas vzdala alkoholu. Výsledkom boli vyrysovanejšie svaly a takisto lepšia vytrvalosť. „Vydržala som to tri mesiace a videla som úžasné výsledky. Práve na moje okrúhle výročia si dávam fitness predsavzatia.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #tréning #fitness

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...