Štíhle a pevné telo vojvodkyne Kate? Vďačí zaň aj tomuto cviku

Trojnásobná mama sa môže pochváliť priam modelkovskou postavičkou! Trénuje rada a tvrdo.

16.04.2020 09:00
Vojvodkyňa Kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate počas športového podujatia SportsAid v Londýne.
debata (6)

Vojvodkyňa Kate nemá problém pred objektívmi predviesť svojho športového ducha. Beh, veslovanie či tenis – to všetko má trojnásobná mama v malíčku a pravidelne dokazuje, že pohyb je stálou súčasťou jej života. Rodina Middletonovcov žila aktívne vždy a vidieť to nielen na manželke princa Williama, ale aj na jej dvoch mladších súrodencoch – sestra Pippa je veľkou fanúšičkou tenisu a brat James zasa miluje beh.

Denník The Sun priniesol informácie, ktoré hovoria, ako sa udržiava fit vojvodkyňa Kate – ako trénuje napríklad v Kensingtonskom paláci. „Catherine rada strieda silový a vytrvalostný tréning. Pravidlene behá a jazdí na bicykli najmä počas pobytu v ich vidieckom sídle, v Anmer Hall v Norfolku,“ cituje spomínaný denník zdroj z okolia kráľovského páru. Príroda a okolie ich sídla v Norfolku, ktoré je od Londýna vzdialené asi hodinu cesty, je ideálnym miestom práve na kardio aktivity v prírode akými sú beh či jazda na bicykli.

Ako ďalej uvádza zdroj, Kate nemá osobného trénera, čo je pomerne prekvapivý fakt. Medzi jej obľúbené cviky, ktoré sa starajú aj o jej štíhle a pevné bruško, patrí plank a bočný plank. Ide o pomerne náročné cviky, ktoré však zoceľujú svaly celého tela a tešia sa značnej obľube aj medzi modelkami. Samotný plank ponúka veľké množstvo variácií a skúsení cvičenci ich tak môžu striedať. Plank sa teší obľube u žien najmä preto, že na tréning brucha je efektívnejší než tradičné „brušáky“.

Ako ďalej píše The Sun, v Kensingtonskom paláci navštevuje Kate posilňovňu často aj so sestrou Pippou (36). „Spolu trénujú naozaj tvrdo, začínajú zahriatím a potom idú na kliky, drepy či výpady.“

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #tréning #plank

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...