Tom Brady a Gisele Bündchen prekonali manželskú krízu! Pomohla im terapia

Hoci slávni manželia Gisele Bündchen a Tom Brady pôsobia pred objektívmi ako dokonalý pár, ťažké vzťahové časy majú za sebou aj oni.

14.04.2020 11:00
Gisele Bündchen a Tom Brady Foto: ,
Gisele Bündchen a Tom Brady.
debata

Aktuálne to priznal slávny športovec v rozhovore s moderátorom Howardom Sternom. Pár sa spolu postavil pred oltár v roku 2009, ale pred dvoma rokmi ich mala prevalcovať poriadna kríza. Aj preto sa rozhodli pre párovú terapiu. Ako prezradil hráč NFL, Gisele mu v rámci terapie napísala list, čo všetko jej v manželstve chýba a čo by očakávala od Toma ako od manžela.

„Nebola šťastná,“ priznal Brady a zároveň dodal, že momentálne je ich manželstvo v poriadku. „Napísala, že si myslí, že rodine nevenujem dostatok pozornosti a že uprednostňuje svoju športovú kariéru. Takisto to, že starostlivosť o ich spoločný domov leží na jej pleciach,“ odznelo v éteri z jeho úst. Modelka sa ho napríklad pýtala, kedy bude aj on voziť deti do školy či kedy priloží ruku k dielu doma. Zároveň sa jej nepáčilo, že aj keď sa skončí športová sezóna, on sa viac stará o svoje aktivity než o rodinu.

Ako Brady dodal: „Myslím si, že veľa mužov sa chce sústreďovať na kariéru. A je to pre nich ľahšie, sústrediť sa na ňu.“

Prezradil, že párová terapia im pomohla túto krízu prekonať. Z ich manželstva pochádzajú dve ratolesti – Vivian (7) a Benjamin (10). Z predošlého vzťahu má známy športovec ešte syna Jacka (12).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #Tom Brady

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...