Shiloh Jolie-Pitt - tínedžerka so slávnym priezviskom! Fakty, ktoré vás zaujmú

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt sa narodila 26. mája 2006 v Namíbii. Tu sú zaujímavosti o 13-ročnej dcére hviezdneho páru Angelina Jolie a Brad Pitt.

14.04.2020 17:00
Angelina Jolie Foto: ,
Angelina Jolie a Shiloh v roku 2019.
debata (2)

Len pár týždňov po narodení už dokázalo malé dievčatko priniesť rodičom ohromnú sumu peňazí – jej prvé fotografie kúpili magazín People a magazín Hello! – do spoločnej rodinnej kasy pribudlo 10 miliónov dolárov. Tie darovali Pitt a Jolie na charitu.

Shiloh ako vosková figurína v Múzeu Madame... Foto: SITA/AP, ALBERT FERREIRA
Shiloh Shiloh ako vosková figurína v Múzeu Madame Tussauds v New Yorku.

Keďže Shiloh prišla na svet v africkej Namíbii, kam herecký pár odcestoval, aby sa vyhol obrovskému záujmu médií, získala aj namíbijské štátne občianstvo, spolu s americkým. Dievčatko prišlo na svet v súkromnej nemocnici v meste Swakopmund, počas pobytu dvojice v krajine platili prísne bezpečnostné obmedzenia.

Shiloh ako vosková figurína v Múzeu Madame... Foto: SITA/AP, ALBERT FERREIRA
Shiloh Shiloh ako vosková figurína v Múzeu Madame Tussauds v New Yorku. Spolu s rodičmi - voskovými figurínami Pittom a Jolie.

V roku 2006 boli Angelina Jolie a Brad Pitt vystavení s ich dieťatkom v Múzeu voskových figurín Madame Tussauds v New Yorku. Iba 2-mesačná Shiloh sa tak stala „najmladšou“ celebritou, ktorej sa dostalo voskovej podoby.

Shiloh Jolie-Pitt na zábere z roku 2017. Foto: SITA/AP, Evan Agotini
Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt na zábere z roku 2017.

Ako malá si už Shiloh zahrala so svojím otcom aj vo filme – išlo o snímku Podivný prípad Benjamina Buttona (2008). Stvárnila postavu Caroline (Julia Ormond) v detskom veku.

Rok 2007: Herečka Angelina Jolie a jej partner... Foto: SITA/AP, Virginia Mayo
Rok 2007: Herečka Angelina Jolie Rok 2007: Herečka Angelina Jolie a jej partner Brad Pitt prichádzajú na premiéru filmu v Cannes.

Priatelí sa s detskou herečkou Millie Bobby Brown (16), hviezdou série Netflixu „Stranger Things“, ktorá je dobrou kamarátkou aj staršej sestry Shiloh, Zahary.

Angelina Jolie so 4-ročnou Shiloh. Foto: SITA/AP, Koji Sasahara
Angelina Jolie Angelina Jolie so 4-ročnou Shiloh.

V Namíbii má pod svojím menom založenú záchrannú stanicu pre zranené či opustené slony a nosorožce s názvom „Shiloh Wildlife Sanctuary“, ktorú spolufinancujú jej slávni rodičia.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #Shiloh Jolie-Pitt

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...