Herečka Romana Dang Van: Kastingy? Nemám ich rada

Herečka a speváčka Romana Dang Van sa stala súčasťou joj-kárskeho seriálu Nový život.

31.03.2020 11:00
Romana Dang Van Foto:
Herečka Romana Dang Van.
debata

Kto je jeho fanúšikom vie, že sympatická herečka a speváčka s vietnamskými koreňmi hrá stredoškoláčku Danicu, najlepšiu kamarátku seriálovej Ley. „Obe máme v seriáli sladkých 16 rokov, pritom v skutočnosti máme 28 rokov,“ prezrádza Romana. Ako vnímala svoj návrat do školskej minulosti?

„Je celkom vtipné zaspomínať si na dávnejšie obdobie, ale ja v seriáli nehrám úplne ‚vystrelenú‘ pubertiačku, ale skôr také celkom normálne dievča. Mne sa dokonca stalo, že aj keď sme hrali pred kamerami, mala som pocit, že vlastne nehrám 16-ročnú stredoškoláčku ale že som to ja – dnešné tínedžerky sú naozaj vyspelé na svoj vek a tak hranie mojej postavy nie je pre mňa náročné,“ opísala.

Kvôli úlohe nemusela absolvovať ani kasting, čo vníma zvlášť pozitívne. „Keď tvorcovia obsadzovali seriál, bola som akurát na dovolenke vo Vietname, práve vtedy mi volala produkcia, ale na mojom slovenskom čísle ma nezastihla. Ozvali sa tak cez facebook a ponúkli mi rolu,“ opísala a vysvetlila, prečo kastingy neobľubuje: „Kastingy naozaj nemám rada. Pre mňa sú veľmi stresujúce, ako tam stojíte pred všetkými a hovoríte texty – nie je to niečo, čo by som vyhľadávala,“ dodáva s úsmevom. Rola si ju tak našla priamo a je za to vďačná. Zo seriálovej úlohy nemá radosť len ona, ale aj jej rodičia, ktorí sú jej najväčší fanúšikovia.

Nové začiatky vníma každodenne a nemusí ísť podľa jej slov o niečo veľké. „Každý deň je pre mňa novým štartom – i keď to nie sú razantné kroky, ale snažím sa žiť tak, aby som si ho vychutnala. Uvedomujem si, aké mám šťastie, že mám strechu nad hlavou, rodinu, priateľa… Nemám prečo nejako radikálne začínať nový život.“ Ak však ľudia túžia po zmene, musia tú zmenu sami sebe v prvom rade dovoliť – potom sa na ňu aj skutočne vydať. „Keď človek úprimne chce, vždy sa dá začať odznova,“ dodala napokon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nový život #Romana Dang Van

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...