Katy Perry prezradila, čo vo vzťahu s Bloomom fakt dobre funguje

Speváčka Katy Perry a herec Orlando Bloom tvoria pár štyri roky.

29.03.2020 08:00
Herec Orlando Bloom vzal na premiéru svoju... Foto: ,
Herec Orlando Bloom v a Katy Perry.
debata

V uplynulých týždňoch sa americká hviezda fanúšikom pochválila, že v lete sa z nej stane mama, svojmu snúbencovi porodí ich prvé spoločné dieťa.

Počas šou „American Idol“ sa 35-ročná Perry rozhovorila aj o vzťahu s hollywoodskym hercom. Prezradila, prečo ich vzťah tak dobre z jej pohľadu funguje už vyše štyroch rokov. „Jednou z vecí, ktorá v mojom súčasnom vzťahu funguje je fakt, ktorý som si všimla – je fajn dopriať jeden druhému priestor,“ opísala budúca mamička. Okrem toho povedala, že napriek tomu, že ľudia žijú vo vzťahu, nemali by rezignovať na vlastné túžby. „Je to aj o plnení vlastných snov. Každý musí spoznať svoje životné priority,“ opísala ešte Perry.

Slávna dvojica – Katy Perry a Orlando Bloom – sa vo februári 2019, na sviatok svätého Valentína, zasnúbila. Obe hviezdy, ktoré spolu randia od roku 2016 (nakrátko sa rozišli v roku 2017), majú už za sebou jedno nevydarené manželstvo. Perry bola vydatá za britského herca a komika Russella Branda, pred oltár sa postavili v roku 2011, ale do roka sa ich manželstvo rozpadlo. Bloomovou manželkou bola austrálska topmodelka Miranda Kerr. S ňou má herec aj 9-ročného syna Flynna.

Zaľúbenci si plánovali svadbu v Japonsku pre 150 hostí, ale zúriaca pandémia koronavírusu ich plány zatiaľ odsunula.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #Orlando Bloom

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...