Aj škola s poriadne mastným školným zatvára brány! Deti Kate a Williama budú doma

Prominentnú školu, ktorú navštevujú princ George a princezná Charlotte, od piatka zatvárajú.

19.03.2020 11:00
Princezná Charlotte Foto: ,
Princezná Charlotte s princom Georgeom.
debata

37-ročný princ William a 38-ročná vojvodkyňa Kate si vyskúšajú osud bežných smrteľníkov. Podobne, ako tisíce iných britských školákov, aj princ George(6) a princezná Charlotte (4), zostanú pre koronavírus doma. Ich prominentná škola totiž 20. marca zatvára svoje brány.

Obe ratosleti kráľovského páru navštevujú Thomas's School v obvode Battersea, ktorá sa nachádza niekoľko kilometrov od ich rodinného sídla v Kensingtonskom paláci. Za ročné štúdium na tejto škole kráľovskí rodičia platia 19 000 libier. Školu navštevuje približne 560 detí vo veku od štyroch do 13 rokov.

Nástupu oboch detí do londýnskej školy sa prizeral celý svet, keďže pri tomto kroku oboch boli prítomné aj vybrané médiá.

Princezná Charlotte s princom Georgeom...
Princezná Charlotte s princom Georgeom...
+3Princezná Charlotte s princom Georgeom...

Škola, do ktorej chodia kráľovskí potomkovia, už vydala aj oficiálne vyhlásenie. „Vzhľadom na rastúci počet detí a zamestnancov, ktorí nechodia do školy kvôli pandémii koronavírusu, rozhodli sme sa od piatka 20. marca prebehnúť na domáce vzdelávanie. Od tohto dátumu sa bude vyučovať prostredníctvom online vzdelávacích platforiem. Požiadali sme rodičov, aby nechali svoje deti doma a prostredníctvom tohto systému mali prístup k učivu. To zabezpečí kontinuálne vzdelávanie v čase, kedy deti nemôžu chodiť do školy.“ V správe sa tiež uvádza, že v škole nebol doteraz potvrdený prípad koronavírusu. V Británii budú od piatku zatvorené všetky školy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #domáce vzdelávanie

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...