Štýlová mamička ako Pippa Middleton? Lacné to teda nie je

Štýl sestry vojvodkyne Kate nasledujú v Británii mnohé mladé mamičky. Čo naň hovoríte vy?

20.03.2020 09:00
debata

Mladšia sestra vojvodkyne Kate, Pippa Matthews Middleton (36), sa stala mamičkou v októbri 2018. Spolu s jej synčekom Arthurom ju často vídať na prechádzke ulicami Londýna. Keďže Pippa si je dobre vedomá toho, že je médiami ostro sledovaná vždy, keď sa na ulici objaví, dáva si pozor na to, ako vyzerá. Stala sa z nej sledovaná mamička, ktorej štýl nasledujú nielen jej obdivovateľky.

Pippa Matthews Middleton na prechádzke so synom... Foto: Profimedia
Pippa Matthews Middleton Pippa Matthews Middleton na prechádzke so synom Arthurom.

Syna kočíkovala ulicami Londýna, kde žije spolu s manželom, aj pred pár dňami. Na sebe mala károvaný kabát značky Alexa Chung za 760 eur, na nohách mala obuté pohodlné členkové topánky s ozdobnými prackami Stuart Weitzman za 110 eur. Pod kabátom bolo vidieť výrazný rolák v horčicovej farbe. Pippa Middleton svojho syna vozí v celebritami vyhľadávanom kočíku značky Bugaboo, ktorý sa dá kúpiť za 860 eur. V prípade sestry vojvodkyne Kate ide o kočík v tmavomodrej far­be.

Pippa Matthews Middleton syna porodila v súkromnej pôrodnici Lindo Wing v londýnskej nemocnici svätej Márie. Svoje tri deti tam priviedla na svet aj jej sestra Kate, manželka princa Williama. Pippa Middleton a o sedem rokov starší finačník James Matthews si povedali „áno“ v máji 2017.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Pippa Middleton #kočík

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...