Hugh Jackman a tajomstvo jeho 25-ročného manželstva? Tu sú jeho tipy

S austrálskou herečkou, ktorá je od neho staršia o 13 rokov, vychováva Hugh Jackman dve deti.

13.03.2020 13:00
Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee... Foto: ,
Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness.
debata

Hugh Jackman (51) sa v roku 1995 sa stretol počas nakrúcania televíznej šou s austrálskou herečkou Deborra-Lee Furnessovou, o rok nato sa stali manželmi. So sympatickou blondínkou, ktorá je od neho staršia o trinásť rokov, žije v spokojnom vzťahu dodnes.

V čom je tajomstvo ich dlhoročného vzťahu? Rodený Austrálčan a slávny predstaviteľ Wolverina to prezradil pre magazín People. Spomenul napríklad aj to, že spolu s manželkou si stále znovu a znovu pripomínajú, prečo sa vlastne do seba zamilovali. „Učíme sa predsa celý život a ľudia sa menia,“ povedal sympatický herec.

„Aj preto, že sme spolu už 25 rokov, z času na čas vrátime čas,“ vysvetlil a dodal: „Stále si pripomínam, aká je moja žena vtipná, veľkorysá a múdra. Čím dlhšie to bude takto pokračovať, tým lepšie.“ Okrem toho hovoril aj o dôležitosti intimity vo vzťahu. Nemyslel pritom len intimitu v spálni. „Ľudia hovoria o intimite a predpokladajú, že sa to týka spálne. Samozrejme, ide aj o to. Ale intimita znamená aj to, že ľudia si všetko rozprávajú – dobré aj zlé veci, čoho sa boja, čo im prinieslo úspech. Deb a ja sme to robili od začiatku, jeden k druhému sme maximálne úprimní,“ dodal.

So svojou manželkou, ktorá je, rovnako ako on austrálskou herečkou, vychováva dve deti – Oscara (19) a Avu (14).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #manželstvo #tipy

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...