David Beckham prezrádza: Prečo som sa zaľúbil do Victorie!

Pár tvoria viac ako 23 rokov: Zdá sa, že David a Victoria Beckhamovci sú spolu veľmi šťastní. Futbalista prezrádza, čo sa mu na svojej manželke najviac páčilo.

10.03.2020 15:00
David Beckham a Victoria Beckham na zábere z... Foto: ,
David Beckham a Victoria Beckham na zábere z roku 2008 v Los Angeles.
debata

Prvá pusa či pohľad?

Aj vy sa občas pýtate, od akého časového bodu sa ľudia skutočne zamilujú? Je to ten prvý najhlbší pohľad? Prvá pusa? Alebo nejaká skutočne pekná veta? Pravdou je, že radi čítame a počúvame o ľuďoch (aj celebritách), ktorí sa dajú dokopy, sú spolu šťastní a zaľúbení… Je to presne 23 rokov, odkedy sa dal dokopy profesionálny futbalista s exspeváčkou skupiny Spice Girls.

Zamiloval som sa…

Pred niekoľkými dňami prezradil David tajomstvo. 44 ročný muž si zaspomínal. Vďaka starému videozáznamu z roku 1999, ktorý zachytáva párik na gauči, ukázal dlhoročnú lásku k svojej manželke. Na otázku, prečo sa do Victorie zamiloval, odpovedal: „V tomto prípade nemôžem menovať len jednu vec. Bolo to jednoducho všetko, kompletný balík, do ktorého som sa zamiloval.“

Milujem ťa, David!

Vzápätí zdieľala spomínané video aj Victoria, so slovami: „Také zlaté! Milujem ťa, David!“ Pár má spolu štyri deti: Brooklyn (20), Romeo (17), Cruz (15) a Harper Seven (8).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #David Beckham #šťastie #prvý pohľad

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...