Doutzen Kroes opisovali na začiatku kariéry ako zdravo vyzerajúcu! A nebola to lichôtka

Slávna Holanďanka sa bála o kariéru v momente, keď otehotnela.

08.03.2020 12:00
Doutzen Kroes Foto:
Holandská modelka Doutzen Kroes.
debata

Slávna 35-ročná modelka priznala, že počas tehotenstva ju trápili obavy o jej dobre rozbehnutú kariéru. Spolu s manželom, dídžejom Sunnerym Jamesom Gorrém, vychovávajú dve spoločné ratolesti – 9-ročného syna Phyllona 5-ročnú dcéru Myllenu.

Niekdajšia hviezda značky Victoria's Secret svoje obavy opísala v rozhovore pre The Sunday Times. „Keď som otehotnela, v jednom momente mi preblesklo hlavou, čo si pomyslia moji zákazníci, čo bude s mojou kariérou,“ opísala sexi blondínka. Jej obavy sa však rozplynuli potom, čo sa jej narodil syn. Bola si istá, že napriek počiatočným obavám bolo správnym rozhodnutím založenie rodiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A moment to look back and reflect on this incredible trip with friends and family! So grateful to start olthe year off this way

Príspevok, ktorý zdieľa Doutzen Kroes (@doutzen),

„Po narodení syna som sa začala vo svojom tele cítiť oveľa lepšie. Moje myšlienky boli nastavené smerom, že chcem mať deti. Ak to malo znamenať koniec mojej kariéry, tak to tak malo byť,“ dodala. Ako dvojnásobná mama víta, že módny priemysel začína siahať po rozmanitých typoch modeliek. „V mojich začiatkoch som bola označovaná za ženu s krivkami, za ‚zdravo‘ vyzerajúcu. A tak som nezapadala do šablóny, ktorú uprednostňoval špičkový módny biznis. Je skvelé vidieť, že v brandži dostávajú priestor ženy rôzneho veku, konfekčnej veľkosti a takisto farby pleti,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #postava #Doutzen Kroes

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....