Gisele Bündchen priznala: Slovo nevlastná mama sa mi nepáči

Slávna brazílska modelka vychováva aj nevlastného syna Jacka (12), ktorého otcom je jej manžel, Tom Brady.

03.03.2020 17:00
Tom Brady a Gisele Bündchen Foto: ,
Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen.
debata

Pre mnohých predstavujú Gisele Bündchen (39) a Tom Brady (43) pár snov. Pred časom oslávili jedenáste výročie sobáša. Z ich manželstva pochádzajú dve ratolesti – Vivian (7) a Benjamin (10). Z predošlého vzťahu má známy športovec ešte syna Jacka (12).

Bündchen dala svojim fanúšikom na Instagrame, ktorých má takmer 16 miliónov, možnosť klásť jej otázky. Jedna z nich znela: „Aké je to byť nevlastnou mamou? "Nepáči sa mi slovo nevlastná mama. Skôr uprednostňujem slovo bonusová mama, pretože považujem za obrovské privilégium môcť vychovávať Jacka. Mam šťastie, že môžem mať v živote ďalšieho malého anjela.“

Pred časom niekdajšia hviezda značky „Victoria's Secret“ odhalila aj tajomstvo jej spokojného vzťahu. „Som s manželom viac ako 12 rokov a, ako viete, muži sú veľmi… Chcú veľa pozornosti. Požadujú… Potrebujú veľa pozornosti, tak ako deti, vaša rodina, vaši priatelia,“ skonštatovala pre britský nedeľník The Observer s tým, že je pre ňu preto dôležité, aby pri trávení času so svojimi blízkymi bola „naozaj prítomná“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #Tom Brady

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....