Mária Čírová: Vďaka tomu, že čakám dieťatko, sa mi život spomalil

Už v lete sa rodina známej speváčky rozrastie o nového člena, Čírová si tehotenstvo vychutnáva.

28.02.2020 09:00
Mária Čírová Foto:
Speváčka Mária Čírová.
debata

31-ročná speváčka sa už o pár mesiacov stane opäť mamou. Bruškom, ktoré sa jej už viditeľne zaguľacuje, sa sympatická blondínka hrdo pýši aj pred objektívmi.

Čírová a manželom, Marošom Kachútom, už doma vychovávajú 7-ročnú dcérku Zoe a o tri roky staršieho Huga. Rodinka tak bude mať v lete 5 členov, aj preto sa známa blondínka teší, že aktuálne sa jej život vďaka tehotenstvu skľudnil. „Tým, že čakám dieťatko, sa mi život spomaľuje.“

Aj to je dôvod, prečo si teraz viac času pre seba začala doslova vychutnávať. A týka sa to aj starostlivosti o telo či pokožku, ktorú doteraz nijako zvlášť riešiť nemusela. „Doteraz som nejakú špeciálnu kozmetickú starostlivosť nepotrebovala, starala som sa o seba tak obyčajne, skôr doma, asi ako každá žena, ktorá je často na cestách a má doma malé deti.“ Aktuálne si to preto vynahradzuje.

Speváčka Mária Čírová. Foto: IEM Spa
Mária Čírová Speváčka Mária Čírová.

31-ročná Čírová sa za hudobníka a hudobného producenta Maroša Kachúta vydala v lete 2017, po deväťročnom vzťahu. Svoje „áno“ si povedali v Nitre pred viac ako stovkou pozvaných hostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #kozmetika #Mária Čírová

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...