Ako obrázok! Rozkošná švédska princezná oslavuje 6. narodeniny

Švédska princezná Madeleine je pyšnou mamou troch ratolestí.

21.02.2020 09:00
debata

V roku 2018 priviedla na svet dcérku Adrienne, ktorá je zatiaľ posledným potomkom švédskej princeznej. Okrem nej s manželom, britsko-americkým bankárom Chrisom O’Neillom, vychováva aj dcéru Leonore (6) a syna Nicolasa (4).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy birthday to our sunshine! You make us smile everyday!!

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden),

Práve pri príležitosti narodenín svojich detí zverejňuje Madeleine ich aktuálne zábery. Urobila tak aj tento raz, kedy na svojom Instagrame zablahoželala svojmu najstaršiemu potomkovi, princeznej Leonore, ktorá práve oslávila šieste narodeniny.

Zatiaľ, čo v Európe si ešte na sezónu šortiek budeme musieť počkať, v Miami, kde rodina už istý čas žije, je počasie odlišné. Dokazuje to aj zverejnený záber 6-ročnej princeznej, ktorá na zábere pózuje v letných šatách pred modrou vodnou hladinou. Blond dievčatko s čelenkou vo vlasoch je rozkošné, do objektívu hľadí obrovskými očami.

Od roku 2018 je novým domovom prominentnej rodinky slnečná Florida, ktorá sa stala lepším východiskovým miestom pre podnikanie manžela princeznej Madeleine, Chrisa O’Neilla. A zatiaľ, čo sa manžel princeznej venuje svojím obchodom v USA, ona pracuje pre nadáciu World Childhood Foundation.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Švédsko #princezná Madeleine

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...