Drew Barrymore a boj s jo-jo efektom: Trvalo 45 rokov, než našla rovnováhu

Herečka Drew Barrymore, ktorá v sobotu oslávi 45. narodeniny, mala, čo sa jej postavy týka, lepšie aj horšie obdobia.

21.02.2020 11:00
Drew Barrymore Foto: ,
Herečka Drew Barrymore na charitatívnom podujatí The Charlize Theron Africa Outreach Project.
debata

44-ročná hollywoodska hviezda roky bojuje s nepríjemným jo-jo efektom. Na absurdný diktát filmového biznisu už niekoľkokrát upozornila aj ona sama. Aktuálne na boj o lepšie krivky zacielila zverejnením koláže na jej Instagrame, kde ju sleduje takmer 13 miliónov fanúšikov.

Na jednom zábere je paparazzi fotografia, kedy ju fotografi zachytili po narodení jej druhého potomka. Na druhom zábere je promo obrázok k seriálu Netflixu s názvom „Santa Clarita Diet“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I go up and I go down. The rollercoaster of my body is a challenging, but beautiful ride. I made two kids. The single most important purpose for me being on this planet is for them! It is a true miracle I was able to have these two girls. So whatever the aftermath on my body, well bring it on! That said, there have been times i have stood in my closet and just cried. Hated getting dressed. Didn’t feel good! It takes so much for me to look decent. I have to eat just right and Work my ass off! I cannot fight the fact that I have the propensity to be the Pillsbury dough boy! (Now all I can think about is crescent rolls) So DON’T Be fooled by what you see when people are thin right after baby. Don’t compare yourself to the magazines and the red carpets. If I looked decent on anything I have done since I had my two kids, I have clawed my way there. You can too! However, it is hard to sustain and can take a lot of the joy out of life with food. But not anymore. NOW I have found that elusive B called BALANCE. 45! It only took 45 years to find myself. Right where I am supposed to be. And it’s not perfect. But it’s me. And most importantly, I want to share it with you. Ps this is the power of @marniealton, she’s the one who helped me be @santaclaritadiet ready! #WELLNESSWEEK

Príspevok, ktorý zdieľa Drew Barrymore (@drewbarrymore),

„Hore a dole. Moje telo má svoju cestu, ktorá pripomína horskú dráhu, ale je krásna. Mám dve deti. Ten najdôležitejší dôvod, prečo som na tejto planéte, sú oni. Je to malý zázrak, že som mohla mať tieto dve dievčatá. Takže bez ohľadu na následky na mojom tele, išla som do toho. Ale boli okamihy, kedy som bola zatvorená v mojom šatníku a len som plakala. Nenávidela som obliekanie. Necítila som sa dobre. Stálo ma to mnoho námahy, aby som vyzerala ako tak dobre. Musím správne jesť a trénovať svoj zadok. Takže – nezbláznite sa, keď vidíte ženy, ktoré sú štíhle okamžite po pôrode svojich detí. Neporovnávajte sa s ľuďmi z magazínov a z červených kobercov,“ napísala herečka.

K záberom dodala, že ako 45-ročná našla tú zázračnú rovnováhu – nie je síce dokonalá, ale je sama sebou. Ako dodala, stále miluje jedlo, ale zároveň na sebe pracuje – pre blaho seba, nie pre blaho ostatných. Aj týmto spôsobom sa snaží milióny svojich fanúšikov motivovať, aby na sebe pracovali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Drew Barrymore

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...