Eros Ramazzotti prezradil: Aké je to byť po 50-ke otcom malých detí?

Taliansky spevák Eros Ramazzotti je otcom už dospelej dcéry Aurory (23), ktorej mamou je moderátorka a jeho exmanželka Michelle Hunziker.

18.02.2020 12:00
HUDBA: Koncert Erosa Ramazzottiho Foto: ,
Spevák Eros Ramazzotti.
debata

S druhou manželkou, modelkou Maricou Pellegrinelli, vychováva dve menšie deti – synov Raffaela (7) a Gabria (3). Ako zvláda dve malé ratolesti 55-ročný taliansky sexidol? Aké je z jeho pohľadu otcovstvo v neskoršom veku?

„Stal som sa vnímavejším a lepšie si uvedomujem, čo v živote chcem. Teraz sa viac zameriavam na rodinu. Ale všetky svoje deti milujem rovnako,“ povedal pre nemecký magazín Bild slávny spevák.

Práve malé deti ho udržiavajú v dobrej kondícii a ako sám povedal, cíti sa mlado. „Deti sú zdrojom života. A keď je toho ruchu okolo mňa priveľa, tak sa zatvorím do štúdia. Ale aj moja najstaršia dcéra ma dokáže stále zamestnať. Napríklad som napísal pieseň o tom, ako sa zmenila, keď sa zaľúbila.“

Ramazzotti vychádza dobre aj so svojou exmanželkou, dokonca majú rodinnú skupinu na WhatsApp-e, v ktorej všetci navzájom komunikujú. „Naše problémy sa od iných podobných rodín veľmi nelíšia. Práve teraz je to super. Aurora sa často stretáva so svojimi malými bratmi.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eros Ramazzotti

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...