Dara Rolins a ženy jej života? Mám ich veľa, milujem ženskú energiu

Mnoho médií rieši život speváčky Dary Rolins v súvislosti s mužmi. Nepochybne, mala ich vo svojom súkromí už dosť. Ale opäť priznala, že ešte možno dôležitejšie sú pre ňu ženy.

07.02.2020 07:00
debata
Speváčka Dara Rolins na archívnom zábere.
Nad Dni otvorených dverí televízie Markíza nechýbala ani Dara Rolins. Speváčka Dara Rolins na archívnom zábere.

„Mám okolo seba naozaj veľa inšpiratívnych žien. Vlastne by bolo asi nefér menovať len jednu, lebo by som klamala, ak by som povedala, že to je iba ona,“ uviedla na štvrtkovej tlačovej konferencii speváčka, ktorá prišla podporiť ženy so zaujímavým životným príbehom a zároveň predstaviť novú líniu kozmetiky.

„Milujem ženský svet a ženskú energiu. A nemusí to byť ani niekto, kto má úspech, o ktorom sa píše. Mám okolo seba veľa žien, ktoré obdivujem len preto, lebo sú svojou rýdzosťou ženy. Starajú sa, milujú, vychovávajú deti. Vedia objať, vedia navariť, prídete k nim domov a všetko tam vonia a svieti. To je niečo, čo je len v našej moci, ženskej moci,“ skonštatovala pred novinármi Dara Rolins, ktorú často vídať v ženskej spoločnosti. Aj v tej šoubiznisovej.

zväčšiť Medzi dobré kamarátky Dary Rolinsovej (vpravo)... Foto: Lucie Urban
Petra Ficová Medzi dobré kamarátky Dary Rolinsovej (vpravo) zo šoubiznisu patrí aj fotografka Petra Ficová (vľavo) a bývalá tenistka Dominika Cibulková.

Tam má podľa vlastných slov množstvo priateliek, ktorým občas svet krivdí. „Sú to dámy, ktoré sú známe, sú krásne a často sa im prisudzuje len to, že sú povrchné a riešia look a dizajn a len svoj úspech a slávu – ale sú to ženy, ktoré sú veľmi inšpiratívne a užitočné svetu aj v iných súvislostiach,“ vyhlásila Rolins.

Čo je na nich skvelé, že často ani necítia potrebu hovoriť o tom, že niekomu pomáhajú, pokračovala. „Jednoducho pomáhajú, sú empatické, posielajú peniaze na správne miesta. To všetko je pre mňa veľmi inšpiratívne a takých žien je okolo mňa naozaj veľa,“ poznamenala bratislavská rodáčka, ktorá však žije v susednom Česku.

Iba pred pár dňami sa vrátila zo svojej tradičnej novoročnej dovolenky na Bali, kde tiež veľmi často lieta s blízkymi kamarátkami. K nim patria aj jej tanečnice, ktoré ju sprevádzajú na vystúpeniach, no dokážu ju vypočuť aj v súkromí. Spevácka hviezda ich označila za loajálne, krásne a talentované. „Mať takýchto žien okolo seba hneď šesť, to je skrátka úlet,“ komentovala s úsmevom blondínka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #príbeh #žena #kamarátky #loajalita #inšpirácia #Dara Rolins

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...