Telo jedna báseň! Ako trénuje najsexi žena sveta?

Modelka Hailey Bieber, rodená Baldwin, je už dva roky verná tréningu "hot pilates".

05.02.2020 11:00
Topmodelka Hailey Baldwin odhalila vo svojich... Foto: ,
Topmodelka Hailey Baldwin.
debata

V rozhovore pre magazín Weekly v roku 2019 prezradila, čo patrí k jej najobľúbenejším cvičeniam. Dva roky je verná tréningu „hot pilates“ – cvičeniu, ktoré kombinuje pilates s intervalovým tréningom pri teplote okolo 35 stupňov Celzia a pri vlhkosti vzduchu 40 percent.

Pri niečom takom sa človek poriadne zapotí a práve to krásnej manželke speváka Justina Biebera vyhovuje. Okrem toho je Hailey aj fanúšičkou „hot jogy“. Modelka je presvedčená o tom, že tréning, pri ktorom sa človek extrémne potí, je dobrou voľbou nielen pre postavičku, ale aj pre pokožku. Rovnako ako jej telo je dokonalá aj modelkina pokožka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jamaica

Príspevok, ktorý zdieľa Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber),

Telo jednej z najvychytenejších modeliek súčasnosti je ukážkové, tehličky na bruchu jasne viditeľné. Jej ďalším tipom je aj silový tréning. Podobne, ako iné celebrity, aj ona navštevuje obľúbenú telocvičku Dogpound v New Yorku, ktorú v roku 2010 založil vyhľadávaný osobný tréner Kirk Myers. Medzi jeho slávnych klientov patrili a patria Taylor Swift, Adam Levine, Hugh Jackman, Gerard Butler, Justin Bieber a ďalší.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

last coffee of the decade or something like that ☕️

Príspevok, ktorý zdieľa Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber),

V telocvični dávajú svojm telám zabrať aj slávne kolegyne Hailey Bieberovej ako modelky Kaia Gerber či Romee Strijd, s ktorými si z času na čas zacvičí. Medzi pravidelné cviky, ktorým sa 23-ročná modelka venuje, patrí napríklad aj mŕtvy ťah.

Pri pohľade na sexi postavičku Hailey, dcéry herca Stephena Baldwina, je celkom jasné, prečo sa teší aj z titulu „najsexi žena sveta“, ktorý jej magazín Maxim udelil v roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #Hailey Baldwin #hot pilates

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....