Byť single neberiem ako nejakú pečať, opísala 50-nička Barbara Becker

53-ročná Barbara Becker sa po trojročnom vzťahu rozišla so svojím mladším partnerom, argentínskym obchodníkom Juanom Lopezom Salaberrym.

17.01.2020 15:00
debata

Ten bol od niekdajšej manželky tenistu Borisa Beckera mladší o 18 rokov. Dizajnérka šperkov a príležitostná herečka sa stala hosťom počas týždňa módy v Berlíne a pri tejto príležitosti na červenom koberci opísala, že so svojím statusom single je spokojná. Podľa jej slov sa mali rozísť ešte pred Vianocami, no informáciu priznala až začiatkom roka 2020.

„Nepovažujem fakt, že som single, za nejakú pečať,“ opísala Barbara Becker a dodala, že so svojím mladším partnerom sa rozišli v pokoji a sú priateľmi. Ako ďalej dodala, chce sa sústrediť na podporu svojich dvoch synov – Noaha (25) a Eliasa (20), ktorých otcom je práve Boris Becker (52). Za neho bola vydatá v rokoch 1993 – 2001. Od roku 2009 do roku 2011 bola vydatá za umelca Arneho Quinzea.

Obchodník Juan Lopez Salaberry očaril peknú päťdesiatničku počas vernisáže v Miami, kde spolu párik tri roky aj žil. Ako počas ich vzťahu uviedla niekoľkokrát pre médiá, vekový rozdiel nijako neriešila. „Myslím si, že keď vekový rozdiel medzi nami nevadí mne, nemal by vadiť ani ostatným,“ povedala napríklad v roku 2017 pre nemecký magazín Bunte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #single #Barbara Becker

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...