Zaľúbenci Fašiang a Bizíková: Naša romantika? Lupene kvetov po byte nerozhadzujeme

Herec Marek Fašiang a modelka Tereza Bizíková tvoria pár už vyše roka.

17.01.2020 08:58
debata

Chémia medzi nimi funguje a romantiku si vychutnávajú aj počas bežných dní. „Romantika? Do každého vzťahu patrí a ja sa ju snažím vnášať aj do nášho. Keď máme čas, tak pre mňa znamená romantika to, že si spolu zájdeme na nejaké pekné miesto, na výlet do hôr alebo aj na dobrú večeru. Podstatné ale je, že sme tam spolu, sami, máme kľud a čas pre seba,“ opísal sympatický herec zo seriálu Oteckovia a dodal: „Romantika počas bežného dňa je o maličkostiach. Ani ja ani Terezka nie sme typy ľudí, ktorí by túžili po rozhádzaných lupeňoch kvetov po byte.“

A čo na tému romantiky hovorí modelka Tereza Bizíková? „Marek dokáže byť romantik, u mňa sa počíta aj ním pripravená večera, keď je to z jeho strany nečakané,“ opísala. Ani chémia nie je vo vzťahu dvoch ľudí podľa obľúbeného herca zanedbateľná, skôr naopak. „Chémia vo vzťahu je základ, niekedy si ľudia "sadnú“ v mnohých smeroch, ale keď medzi nimi chýba chémia, vzťah nemôže fungovať."

Herec Marek Fašiang a modelka Tereza Bizíková v... Foto: Oriflame
Marek Fašiang, Tereza Bizíková Herec Marek Fašiang a modelka Tereza Bizíková v spoločnosti známej francúzskej parfumérky Alexandry Carlinovej (vpravo), ktorá prišla z Paríža predstaviť novinky vo svete vôní.

Mladučká blondínka sa živí aj ako modelka, Fašiang zasa stojí často pred kamerou. O svoj vzhľad sa tak musia starať obaja. Kto z dvojice má v kúpeľni viac fľaštičiek a flakónov? „Myslím si, že u nás je to tak pol na pol. Marek má pomerne dosť vôní, takže aj vďaka tomu je to u nás vyrovnané,“ prezradila s úsmevom Bizíková.

Pekná tvárička Bizíkovej veľa líčidiel nepotrebuje a ona sama priznáva, že najradšej chodí von bez mejkapu. „Mejkap počas bežných dní nepoužívam, maximálne si dám korektor pod oči. Ak nejdem na nejakú spoločenskú akciu, tak sa po vonku pohybujem úplne nenalíčená.“ Ak mieri na podujatie, kde sú prítomní aj fotografi, s mejkapom jej pomáha kamarátka. „Už pozná moju pleť a líči ma na rôzne akcie a mne to vyhovuje, postará sa mi o perfektný mejkap. Ale niekedy, ak nemáme na niečo také čas, dokážem si večerný mejkap urobiť aj sama.“ Vo svojej kabelke nosí len zopár kozmetických prípravkoch, bez ktorých sa nezaobíde. „Musím mať pri sebe krém na tvár, pretože sa mi dosť vysušuje pleť, takisto krém na ruky a pomádu na pery. A, samozrejme, parfum.“

Parfumová voda Infinita, Oriflame, pod ktorou...
Mesmerize Mystique Amber for Him and Her, Avon,...
+2Dámska orientálno-kvetinová vôňa Byzance od...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Fašiang #Tereza Bizíková

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....