Dlhonohá Ivanovičová a móda? Ak idem s manželom na večeru, vysoké podpätky musia byť

Ana Ivanovičová (32) a Bastian Schweinsteiger (34) sa spoločne objavili v Nemecku, kde sa stali súčasťou týždňa módy v Berlíne.

16.01.2020 07:00
debata
Tenistka Ana Ivanovičová a jej manžel Bastian... Foto: Gisela Schober/Getty Images for BRAX / Image.net
Ana Ivanovičová a jej manžel Bastian Schweinsteiger Tenistka Ana Ivanovičová a jej manžel Bastian Schweinsteiger počas eventu BRAX house party v Berlíne.

Slávni športovci sú dvojnásobnými rodičmi a tak na svoje koníčky majú času menej. „Teraz, keď sme už rodičmi, je pre nás najdôležitejšie prežívať spoločný čas ako rodina,“ opísala niekdajšia tenisová hviezda.

Pekná tenistka sa pýši skvelou postavičkou a sexi nohami. Aj preto si užíva chvíle, kedy sa môže dať do gala. „Máme radi zmenu a napríklad na spoločnú večeru sa vždy pekne oblečieme. Vo všeobecnosti musí oblečenie ladiť s udalosťou, či už ide o šport alebo o večeru,“ opísali manželia pre magazín Gala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moroccan nights ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanovic (@anaivanovic),

Starostlivosť o dve malé deti si žiada skôr pohodlné oblečenie, čo uznáva aj Ivanovičová. „Ale ak ideme na večeru, vysoké podpätky nesmú chýbať,“ dodala so smiechom a prezradila, že čo sa módy týka, radia si s manželom navzájom. „Každý z nás má svoj štýl, ktorý mu pristane. Ale, samozrejme, občas radíme jeden druhému, čo si obliecť.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Date night

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanovic (@anaivanovic),

Schweinsteiger, ktorý v októbri ukončil aktívnu kariéru, sa teší na nové výzvy. „Som rád, že môžem tráviť viac času s rodinou. Ale tiež som zvedavý na spoluprácu s televíziou ARD v pozícii športového experta,“ dodal Schweinsteiger, ktorý kariéru futbalistu končil ako stredopoliar v americkej MLS v tíme Chicago Fire.

V Chicagu prišli na svet aj obaja jeho synovia. Zároveň čaká manželov spoločná spolupráca s módnou značkou Brax, ktorej sú ambasádormi. O Schweinsteigerovi aktuálne nakrúca dokument nemecký režisér a herec Til Schweiger. Snímka by mala uzrieť svetlo sveta ešte tento rok.

Tenistka Ana Ivanovičová na akcii značky BRAX. Foto: Gisela Schober/Getty Images for BRAX / Image.net
Tenistka Ana Ivanovičová na akcii značky BRAX. Tenistka Ana Ivanovičová na akcii značky BRAX.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová #Bastian Schweinsteiger

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...