Mladší partneri? Kelly Brook má dosť skúseností a myslí si svoje... Čo radí?

Nie je síce jedinou ženou, po ktorej boku sa objavujú mladší muži, ale televízna osobnosť a niekdajšia hviezda šteklivých kalendárov Kelly Brook niektoré vzťahy z minulosti rozhodne ľutuje.

19.01.2020 08:00
debata
Modelka a herečka Kelly Brook na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Kelly Brook Modelka a herečka Kelly Brook na vyhlásení cien Evening Standard Theatre Awards.

Pre magazín Closer, z ktorého citoval portál Daily Mail, sa známa britská kráska rozhovorila o svojom bujarom vzťahovom živote. Mnohí jej fanúšikovia si ešte pamätajú vzťah s hercom Jasonom Stathamom či po ňom s ďalším hercom – nesympaťákom z Titanicu Billym Zaneom. Ale Brook mala po boku aj niekoľko mladších partnerov.

V minulosti tvorila pár napríklad s hráčom rugby Thomom Evansom, ktorý je momentálne partnerom speváčky Nicole Scherzingerovej. Práve počas zväzku s ním utrpela Brook potrat v tehotenstve a spomínala, že išlo o veľmi ťažké obdobie s partnerom, ktorý ju nedokázal podporiť.

„Zvykla som pracovať ako blázon a mala slabosť pre chlapov, ktorí neboli ku mne láskaví. V mojich tridsiatich som randila s mužmi, ktorí dokonca ani nevedeli, kam bude smerovať ich ďalší život,“ opísala pre Closer dnes 40-ročná Brook.

Celebrita priznala, že keby jej dnes niekto povedal, aké ťažké momenty zažije, robila by asi celkom iné „životné voľby“. Napriek tomu však vo výbere mladších partnerov pokračovala. Bulvár aj verejnosť po jej boku sledovala tiež svalovca Davida Mackintosha, s ktorým sa po rozchode navzájom kritizovali na verejnosti. Po ňom to bol ďalší športovec, ragbista Danny Cipriani. Ten ju mal podvádzať a tak mu dala kopačky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We definitely want to live in a Log Cabin in the Mountains #Raclette @feracheval_megeve

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Brook (@iamkb),

Napriek spochybneniu mladších mužov po svojom boku je však Brook aj momentálne zadaná s partnerom mladším od nej o šesť rokov. Ide o 34-ročného Jeremyho Parisi, s ktorým si vraj užíva pokojnejšiu cestu životom. Tak uvidíme, či to bude láska až „kým ich smrť nerozdelí“…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muž #partner #Kelly Brook #mladší muži

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...